П`ятниця, 03.05.2024, 07:56
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Жовтень » 2 » Подорож до міста Вилково педагогами - «дошкільниками» Саратського району
10:01
Подорож до міста Вилково педагогами - «дошкільниками» Саратського району

В ранковий чудовий осінній день  напередодні професійного свята -Всеукраїнського Дня  вихователів і  всіх працівників дошкільних установ, 26 вересня 2014 року, педагоги  дитячих садків Саратського району зібралися у районному відділі освіти.

        Перед працівниками дошкільних закладів   виступив   начальник відділу освіти Ходос В.В., який звернувся до всіх присутніх зі словами щирої вдячності за їх нелегку, але дуже важливу працю, привітав з наступаючим  професійним святом:  «Педагоги - «дошкільники» Саратського району своєю невтомною працею, творчими успіхами, педагогічними здобутками гідні пошани за свій професіоналізм та рівень педагогічної компетентності» - сказав Валентин Валентинович.

     Подарунком до професійного свята від профспілки державних установ для працівників дошкільних закладів стала екскурсія до міста Вилково Кілійського району, організована  головою Саратської районної організації профспілки  державних установ Минзул Г.М. та методистом дошкільної освіти КУ «Саратський РМК з питань освіти»  Арнаутовою О.М.

 

       Тільки автобус рушив з місця, як  Олена Манойлівна в  мікрофон привітала своїх колег з наступаючим професійним  святом, ознайомила з програмою подорожі і побажала всім приємного відпочинку.

     Педагоги – «дошкільники» нашого району на чолі із своїм керівником Арнаутовою О.М. особливі серед усіх педагогів. Вони закохані у свою справу, щирі, доброзичливі, оптимістичні, високопрофесійні та  талановиті.

     Кожна хвилина поїздки була заповнена щирими привітаннями, іграми, піснями, подарунками.

 

    Незабаром ми приїхали до міста Вилково, де нас чекала водна екскурсія по дельті  Дунаю, відпочинок на острівній стоянці «Квакенбург», там нас зустріла добродушна гостинна господарка Тетяна Яківна. Острів чудне місце для відпочинку, унікальна природа, рибацька юшка, чай із трав, вино «Новак» все смачно, доречно і апетитно. Це місце, де можна відволіктися від повсякденних турбот і отримати задоволення від спілкування  з колегами на свіжому повітрі. Всі залишилися дуже вдячні  організаторам поїздки Ганні Мефодіївні та Олені Манойлівні  за відпочинок та корисно проведений час.

 

     Це  вже  п’ята подорож до міста Вилково, організована в поточному році районною головою профспілки державних установ  Ганною  Мефодіївною Минзул, яка залишає в серці кожного подорожуючого приємні спогади про  відпочинок.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 654 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024