П`ятниця, 29.03.2024, 17:33
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Лютий » 22 » Подорож берегами творчості
10:51
Подорож берегами творчості

Вивчати народну творчість завжди цікаво, а заохочувати юних гуртківців до її вивчення можна лише тоді, коли сам  досконало  вивчаєш інноваційні технології, володієш методикою проведення нестандартних занять,  уміло поєднуєш традиційні і нетрадиційні форми роботи, використовуєш сучасні педагогічні технології  навчання. Саме з такою метою   16.02.2017 року на базі КЗ «Саратский районний БДТ» відбувся семінар  - практикум керівників гуртків декоративно-ужиткового, науково-технічного напрямків і образотворчого мистецтва  району  на тему «Інноваційні підходи до навчання у гуртках  декоративно-прикладного, науково – технічного  та образотворчого мистецтв».  Сога О.В., методист КЗ «Саратський районний БДТ» звернула увагу на основні завдання, які сьогодні стоять перед керівниками гуртків, на використання різноманітних методів  та застосування засобів навчання в гуртках,  надала методичні рекомендації щодо використання нових (2016 р.) навчальних програм  з позашкільної освіти, затверджені  Міністерством освіти і науки України.  Досвідчений керівник гуртків декоративно – прикладного мистецтва та науково – технічного напрямку Яковлєва Г.В. розповіла про інноваційні технології, які  вона застосовує на своїх заняттях, звернула увагу на самі основні і цікаві: ігрові технології, технології створення «ситуації успіху».

   Директор закладу Сердюк А.А.  проаналізувала роботу гуртків району вищезазначених напрямків, їх участь та результати у заходах районного, обласного та Всеукраїнського рівнів за І семестр 2016/2017 н.р, ознайомила з планом роботи на ІІ семестр, детально опрацювала з учасниками семінару Положення про проведення фестивалю – конкурсу «Вернісаж творчості - 2017». Цікавою частиною  семінару було проведення  майстер – класів, які підготували досвідчені педагоги – позашкільники. Так, Парпалак В.В., керівник гуртка «Оригамі» ознайомила присутніх з технологією  виготовлення пасхального яйця в техніці «пейп – арт». Желєва Ф.І., керівник гуртка науково-технічного напрямку «Сувенір» - виготовленням сувеніру-подарунку «Черевички» з підручного матеріалу. Яковлєва Г.В., керівник гуртка  науково – технічного напрямку «Натхнення»  познайомила з технологією  виготовлення   прикрас  з  різноманітних тканин.

  Підводячи підсумки семінару  - практикуму присутні погодились з тим фактом, що в навчанні важливе значення має правильний вибір методів і прийомів, розробка і використання дидактичного матеріалу, а  поєднання словесних, наочних і практичних методів дає можливість залучати до засвоєння навчального матеріалу всі види чуттєвого сприймання й тим самим організовувати навчання наших дітей без перевантаження, підтримувати  їх активний пізнавальний інтерес, розвивати творчі здібності.

 

А.А. Сердюк,

директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 424 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024