П`ятниця, 29.03.2024, 05:05
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Жовтень » 4 » Пленарне засідання восьмої сесії Саратської районної ради.
11:30
Пленарне засідання восьмої сесії Саратської районної ради.

 30 вересня  2016 року відбулося  пленарне засідання восьмої сесії Саратської районної ради, в якому взяли участь голова Саратської райдержадміністрації Лев М.О., заступник голови райдержадміністрації Ротар В.В.,  керівники структурних підрозділів РДА,  начальник Саратського відділення поліції Перебийносюк  Р.М., депутати Одеської обласної ради Чиклікчи Г.Г., Сулаков О.С.,  селищний та сільські голови, керівники підприємств, державних  установ та організацій  району.

Загалом сесія пройшла  спокійно і конструктивно. З усіх питань порядку  денного депутати отримали вичерпні відповіді та роз’яснення від голови райдержадміністрації Лева М.О., голови районної ради Райнова Б.І., розробників проектів рішень.  В ході пленарного засідання депутати  розглянули  та ухвалили рішення з 24 питань.  Зокрема, в ході сесії було затверджено звіт райдержадміністрації про виконання районного бюджету Саратського району за І півріччя 2016 року. За інформацією начальника фінансового управління Лускало О.М.,основні показники районного бюджету за І півріччя по доходній частині  виконані і перевиконані. План перевиконано переважно за рахунок  збільшення надходжень від ПДФО на 2 млн.449 тис.грн. Всі видатки по захищеним статтям виконані своєчасно і в повному обсязі.

  На основі внесених змін до Комплексної програми «Освіта Саратщини» на 2015 – 2018 роки», програми  «Культура Саратщини - 2016-2017 роки»,  районної програми щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2016 рік»  та районної комплексної програми «Здоров’я» на 2016-2017 роки»,  районна  рада внесла зміни  до  районного бюджету Саратського району на 2016 рік. Зміни  пов’язані з коригуванням видатків районного бюджету у зв’язку зі збільшенням обсягу видатків за рахунок збільшення доходної частини та з урахуванням обсягів міжбюджетних трансфертів на загальну суму 2905,09796 тис. грн. Зазначенні видатки спрямованні, зокрема,  на забезпечення виплати заробітної плати працівникам  комунальних закладів, фінансування харчування розширеного пільгового  контингенту дітей загальноосвітніх закладів,  капітальні та  поточні ремонти шкіл, закладів первинної медичної допомоги, Саратської  ЦРЛ, приміщень госпархіву під розміщення адмінцентру, приміщень районної бібліотеки, музичної школи, придбання обладнання, предметів та інвентарю для комунальних закладів та на інші потреби.    

 Про підготовку народного господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років поінформували в ході сесії головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Хома В.М., начальник відділу культури райдержадміністрації Колісник Н.А., т.в.о. головного лікаря Комунального закладу «Саратська   центральна районна лікарня» Фабрикатор О.О., головний лікар Комунальному закладу  «Саратський  районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Стогній О.П., начальник Саратського РЕМ ПАТ «Енергопостачальна компанія  Одесаобленерго» Талавіра Т.В., начальник філії «Саратська ДЕД» ДП «Одеський облавтодор» Осипенко Є.В. Як повідомили доповідачі, в цілому заклади освіти, культури, охорони здоров’я, районні електромережі  до зими готові. Певні труднощі, пов’язані з  відсутністю фінансування  на придбання піску та паливно-мастильних матеріалів  відчуває  дорожнє господарство району, однак,  начальник Саратської ДЕД сподівається, що до початку зимового періоду вони будуть вирішені.  

 

Депутати районної ради  ухвалили звіт директора  КЗ «Саратська централізована бібліотечна система» Тимошенко І.Д. та прийняли рішення щодо  продовження строку дії контракту з  директором цього комунального закладу, а також про перейменування КЗ «Саратська централізована бібліотечна система»  на  КЗ «Саратська районна бібліотека», затвердили Порядок призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селища Саратського району.

  Серед іншого районною радою прийняті рішення:

- про створення Кулевчанського освітнього округу з опорною школою Кулевчанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Саратської районної ради;

- про затвердження Статуту Комунального закладу  «Саратська центральна районна лікарня» у новій редакції. Йдеться про зміну місцезнаходження КЗ «Саратська ЦРЛ» у зв’язку з перейменуванням вулиці Котовського на вул. Соборна та внесення до Статуту положень щодо можливості створення на базі закладу нових відділень – як повідомив  голова районної ради Райнов Б.І.,  департаментом охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації прийнято рішення про відкриття паліативно-госпісних відділень  у трьох пілотних районних центрах  області – Сараті, Любашівці та Овідіополі.  

- Про   визначення  місцезнаходження  Комунального  закладу   «Саратський   районний будинок культури» (пов’язано з переіменуванням вулиці Карла Маркса на вул. Ігнаца Ліндла згідно закону про декомунізацію) ;

-  про затвердження списку присяжних Саратського районного суду Одеської області;

- про призначення на посаду директора комунальної установи «Саратський районний центр фінансового обліку та матеріально – технічного забезпечення закладів та установ освіти», що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селища Саратського району Одеської області, повноваження з управління яким делеговано районній державній адміністрації.

 Також на сесії було прийнято низку  рішень з майнових  та інших питань. Детальніше зі змістом рішень районної ради та результатами поіменного голосування можна ознайомитися на  офіційному сайті Саратської районної ради.  

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 690 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024