П`ятниця, 29.03.2024, 00:03
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 24 » Пленарне засідання сімнадцятої сесії районної ради.
13:02
Пленарне засідання сімнадцятої сесії районної ради.

23 листопада  2017 року голова райдержадміністрації Лобан А.А. взяв участь у пленарному засіданні чергової 17-ої сесії Саратської районної ради. На засідання також були запрошені депутати обласної ради  Сулаков О.С. та Чиклікчи Г.Г., керівники структурних підрозділів РДА, керівники установ, організацій району, сільські голови, представники громадськості та засобів масової інформації.

 В ході сесії районні депутати затвердили Звіти  райдержадміністрації  про виконання районного бюджету Саратського району за 9 місяців 2017 року  та про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Саратського району на 2017 рік” за 9 місяців 2017 року .

 Також було затверджено Районну програму цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Саратського району на 2018-2021 роки»  та внесено зміни до низки районних програм, зокрема:  

- програми розвитку земельних відносин та охорони земель на 2016 -2018 роки»;

- програми щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2017 рік»;

- програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб та молоді з їх числа на 2017-2018 роки»;

- районної комплексної програми «Здоров’я» на 2016-2017 роки»;

комплексної програми «Освіта Саратщини»  на 2015-2018 роки»;

Програми  «Культура Саратщини - 2016-2017 роки».

З урахувань змін до програм було внесено зміни і доповнення  до районного бюджету на поточний рік.

Депутати райради проголосували за призначення Буюклі Т.І. на посаду директора Зорянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей»,   Крім того, ухвалено рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо встановлення (зміни) меж Саратського району на території Надеждинської сільської ради  Саратського району  Одеської області (йдеться про врегулювання адміністративно-територіального підпорядкування села Пасічне та про збільшення території Надеждинської сільської ради Саратського району на 2628,0 га за рахунок частини території Веселодолинської сільської ради Тарутинського району)

Прийнявши  також кілька рішень з майнових питань, депутатський корпус райради приступив до обрання нового голови районної ради. На посаду очільника райради було висунуто єдину кандидатуру Переправки Юрія Павловича - від фракцієї ПП «Відродження». Переправку Ю.П. , який до сьогодні займав посаду першого заступника голови райдержадміністрації, підтримав і голова райдержадміністрації Лобан А.А., відзначивши, високий професіоналізм та ясність та порядність кандидата. «Від співпраці районної ради та райдержадміністрації, від нашої взаємодії  буде залежати те, як буде розвиватися район. Впевнений,  що з Юрієм Павловичем  на чолі райради така співпраця і взаєморозуміння   буде. Хотів би подякувати Юрію Павловичу за  роботу у якості  виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації. Значною мірою завдяки його організаційним якостям та професіоналізму Саратський район цього року посів друге місце в рейтингу по Одеській області», - відзначив голова РДА Антон Лобан.

 Дотримавшись необхідних процедур за  результатами  таємного голосування депутати  більшістю голосів (29 із 31 присутніх) обрали Переправку Ю.П. головою Сарастької районної ради. Новообраний голова подякував колегам по депутатському корпусу за високу довіру та висловив сподівання на подальшу підтримку і плідну співпрацю.

  На завершення пленарного засідання депутати проголосували за присвоєння рангу голові районної ради,  внесли зміни до складу  постійних комісій. Депутатський корпус підтримав  і запит групи депутатів від фракції «Наш край» до Саратського відділення поліції  - щодо надання інформації про розслідування  крадіжок та інших злочинів на території району та щодо створення  громадських формувань з охорони громадського порядку. 

 Також  за ініціативою депутата Саламатіної А.В. депутати обговорили проблеми ремонту доріг, зокрема дороги Забари –Успенівка  та вирішили підготувати і  розглянути на наступній сесії райради звернення до вищих органів влади щодо фінансування ремонту зазначеної ділянки. 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 518 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024