П`ятниця, 19.04.2024, 03:16
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Квітень » 5 » Пленарне засідання чергової 20-ї сесії Саратської районної ради
11:51
Пленарне засідання чергової 20-ї сесії Саратської районної ради

4 квітня 2018 року відбулося пленарне засідання чергової двадцятої сесії Саратської районної ради, яке провів голова райради Переправка Ю.П. 
У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Лобан А.А, депутати Одеської обласної ради Чиклікчи Г.Г. та Сулаков О.С., керівники структурних підрозділів РДА, керівники комунальних закладів, установ та організацій району, селищний та сільські голови, представники громадськості та засобів масової інформації.
Перед початком пленарного
засідання голова райдержадміністрації Лобан А.А., голова районної ради Переправка Ю.П. та депутат районної ради Златов М.М. вручили нагороди та цінні призи (2 планшети, 2 іменних годинника голови РДА та 2 смарт-годинника) переможцям учнівського конкурсу наукових та творчих робіт приуроченого до 80-річчя В’ячеслава Чорновола та відзначили переможців всеукраїнських спортивних змагань. Також в урочистій обновці було вручено Відзнаки Президента України учасникам антитерористичної операції – Баргомону В.О., Бондаренку М.П. та Комишану Р.І. 
В ході сесії розглянуто 23 питання порядку денного. Серед ухвалених рішень депутати. Зокрема, затвердили: 
-Звіт райдержадміністрації про виконання районного бюджету Саратського району за 2017 рік;
- Звіт районної державної адміністрації щодо виконання рішення районної ради від 31 травня 2017 року № 200-VІІ “Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Саратського району на 2017 рік” за 2017 рік;
- Програму соціально – економічного та культурного розвитку Саратського району на 2018 рік;
- Програму взаємодії органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування Саратського району на 2018 рік;
- Районну програму забезпечення комфортних умов платника у центрі обслуговування платників податків в Саратському районі на 2018-2020 роки;
- Статут Комунального закладу «Саратський дитячий оздоровчий заклад «Сонячний»» у новій редакції. 
Також в ході сесії було заслухано інформацію керівника Білгород-Дністровської місцевої прокуратури про стан законності, заходи щодо її зміцнення на території Саратського району за 2017 рік, ухвалені рішення «Про припинення комунального закладу Саратський районний центр первинної медико-санітарної допомоги шляхом перетворення в комунальне підприємство «Саратський центр первинної медико-санітарної допомоги», та рішення «Про створення Кулевчанського освітнього округу».
Районна рада задовольнила заяви про звільнення в.о. головного лікаря КЗ «Саратська ЦРЛ» Фабрикатор О.О. та директора КУ Саратський районний центр фінансового обліку та матеріально – технічного забезпечення закладів та установ освіти» Саламахи Р.І., призначивши тимчасово виконуючих обов’язки керівників зазначених закладів - Нагнойного Є.М. та Тропанець С.Ю. відповідно.
Крім того депутати внесли зміни до районних програм (зокрема до програми «Соціальний захист ветеранів антитерористичної операції та їх родин на 2018-2020 роки», «Здоров’я » на 2018 рік», Програми забезпечення публічної безпеки та порядку, профілактики злочинності та зміцнення правопорядку в населених пунктах Саратського району на період 2017 – 2021 роки», «Сім’я, молодь і спорт та патріотичне виховання молоді Саратщини» на 2018-2010 роки», «Освіта Саратщини» на 2015-2018 роки»), ухвалили зміни та доповнення до районного бюджету на поточний рік, та прийняли низку рішень з майнових питань.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 459 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024