П`ятниця, 19.04.2024, 14:37
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Грудень » 1 » Пленарне засідання 9-ї сесії районної ради.
14:56
Пленарне засідання 9-ї сесії районної ради.

30 листопада 2016 року відбулося пленарне засідання 9-ї сесії Саратської районної ради, яке провів голова районної ради Райнов Б.І. В засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Лев М.О., перший заступник голови РДА Переправка Ю.П., заступник голови РДА Ротар В.В., депутати Одеської обласної ради Чиклікчи Г.Г., Сулаков О.С., Братінов Г.В., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники установ та організацій району.

В ході сесії депутати затвердили звіт районної державної адміністрації про виконання районного бюджету Саратського району за 9 місяців 2016 року. 
Районна рада схвалила внесення змін до низки районних программ, зокрема - районної цільової програми соціальної підтримки населення на 2016-2017 роки «Захист і турбота», «Культура Саратщини - 2016-2017 роки», районної програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Саратського району на 2015-2017 роки, програми профілактики правопорушень на 2013-2016 роки», програми взаємодії органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування» та районної комплексної програми «Здоров’я» на 2016-2017 роки». З урахуванням зазначених програм були затверджені і зміни до районного бюджету на поточний рік. 
Також депутатський корпус затвердив районну програму «Питна вода» на 2016 -2020 роки», фінансування якої передбачено за рахунок районного та місцевих бюджетів. 
В ході пленарного засідання депутати заслухали інформацію в.о. заступника керівника Білгород-Дністровської місцевої прокуратури Франчука О.В. про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території Саратського району за І півріччя 2016 року та проголосували за дострокове припинення повноважень депутата Саратської районної ради VІІ скликання Тропанець Л.С. 
Сесією також були ухвалені рішення: 
- Про визначення місцезнаходження Комунального закладу «Саратська дитяча музична школа»;
- Про визначення місцезнаходження Комунального закладу «Саратський дитячий оздоровчий заклад «Сонячний»; 
- Про безоплатну передачу будівель та споруд із спільної власності територіальних громад сіл, селища Саратського району у власність територіальної громади села Кулевча.
- Про передачу в оренду приміщень на третьому поверсі будівлі під літерою «А», що входить до комплексу розташованого за адресою: Одеська область, Саратський район, смт. Сарата, вул. Крістіана Вернера, 82 під розміщення архівів та Саратської районної організації профспілки працівників освіти і науки України, та низку інших рішень з майнових питань. 
Загалом на пленарному засіданні було розглянуто та прийнято рішення з 23 питань порядку денного. 
Також в ході засідання сесії голова райдержадміністрації Лев М.О. та голова районної ради Райнов Б.І. звернулись до депутатського корпусу з проханням розглянути на засіданні постійної комісії ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності та захисту прав людини та надати оцінку неправдивим заявам, які нещодавно висловили в одній з програм на обласному телебаченні депутати від фракції «Батьківщина» в районній раді Юрескул О.П. та Майстро В.П. Як відзначалося під час обговорення, «відверто брехливими звинуваченнями на адресу керівництва райдержадміністрації, районної ради та всього депутатського корпусу в цілому, депутати свідомо вводили в оману мешканців району чим порушили депутатську етику». Представники депутатського корпусу районної ради одностайно підтримали пропозицію розглянути питання на засіданні профільної комісії.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 826 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024