П`ятниця, 29.03.2024, 18:17
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Листопад » 29 » Пленарне засідання 26-ї сесії Саратської районної ради
17:39
Пленарне засідання 26-ї сесії Саратської районної ради

29 листопада  2018 року відбулося двадцять шоста сесія Саратської районної ради, яку провів голова райради Переправка Ю.П. У пленарному засіданні взяли участь заступник голови Саратської райдержадміністрації Рузанкіна В.В., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови, керівники організацій та установ району, представники  громадськості та ЗМІ.

В ході пленарного засідання депутати розглянули та ухвалили рішення з 14-ти питань порядку денного.

Так, сесією було затверджено Звіт голови Саратської районної ради про здійснення своїх повноважень з листопада 2017 року по листопад 2018 року,  звіт райдержадміністрації про виконання районного бюджету Саратського району за  9 місяців 2018 року, Районну програму зміцнення законності, безпеки та порядку на території Саратського району Одеської області «Безпечний Саратський район» на 2018-2019 роки, Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану Комунального підприємства «Саратський центр первинної медико-санітарної допомоги» Саратської районної ради Одеської області».

 Також депутати  внесли зміни до  районного бюджету Саратського району на 2018 рік та до окремих   районних програм, зокрема:

- Програми взаємодії органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування Саратського району на 2018 рік;

- комплексної  програми «Сім’я, молодь і спорт та патріотичне виховання молоді Саратщини на 2018-2020 роки»

- програми «Здоров’я» на 2018 рік;

- Програми фінансування у 2018 році робіт з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування державного  та місцевого  значення  Саратського  району  Одеської  області».

 Крім того на 26-ій сесії депутати ухвали нили низку рішень з кадрового та майнових питань, а саме:

- Про покладення виконання обов’язків директора Миколаївко-Новоросійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Саратської районної ради Одеської області на Шляхтицьку Г.О.;

- Про надання згоди Комунальному закладу «Саратський ДОЗ «Сонячний» на списання об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища Саратського району;

Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальному закладу «Саратський дитячий оздоровчий заклад «Сонячний» загальною площею 2,9400га;

Про надання згоди на передачу в оренду частини нежитлового приміщення на другому поверсі поліклініки Комунального закладу «Саратська центральна районна лікарня» для розміщення аптечного пункту;

Про надання згоди на передачу в оренду нежитлового приміщення на другому поверсі поліклініки Комунального закладу «Саратська центральна районна лікарня» для торгівлі фіто комплексами.

Наприкінці пленарного засідання коментуючи ситуацію в районі у зв'язку з вступом в дію указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» голова районної ради  Переправка Ю.П.,  що введення воєнного стану – це превентивний захід, який дає можливість більш ефективно відреагувати на випадок військового вторгнення Російськоїї Федерації.  «На сьогодні всі ми  працюємо в штатному режимі, всі культурно-масові заходи  проводимуться в тих об’ємах, в яких вони заплановані. На посилений режим роботи перейшли лише силові органи. Хочу заспокоїти мешканців району, що ніякого майна забиратися не буде, ніякого комендантського часу та інших обмежень прав та свобод громадян не буде»,  - додав голова районної ради.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 314 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024