П`ятниця, 19.04.2024, 12:12
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Вересень » 4 » Пленарне засідання 15-ї сесії Саратської районної ради.
11:31
Пленарне засідання 15-ї сесії Саратської районної ради.

30 вересня 2017 року відбулося пленарне засідання 15-ї   сесії Саратської районної ради, яке повів заступник голови районої ради Небога О.І. У засіданні взяли участь  в.о. голови райдержадміністрації Переправка  Ю.П., депутати та працівники виконавчого апарату райради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, начальник відділу аналітичної роботи управління організаційної та аналітичної роботи апарату Одеської обласної ради Орлова А.І. та консультанти зазначеного відділу -  Дворецький С.І.  Мельник Н.О., селищний та сільські голови, керівники  територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади,  голова громадської рад при Саратській РДА Іожиця В.Г., представники громадськості та засобів масової інформації.

В ході сесії депутати розглянули та ухвалили рішення з понад 50-ти питань порядку денного, зокрема:

 - про звіт районної державної адміністрації про виконання районного бюджету Саратського району за І півріччя 2017 року;

- про звіт районної державної адміністрації щодо виконання рішення районної ради від 31 травня 2017 року  № 200-VІІ“Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Саратського району на 2017 рік” за І півріччя 2017 року;

- про Програму підтримки малого і середнього підприємництва в Саратському районі Одеської області на 2017-2019 роки;

- про затвердження Програми забезпечення публічної безпеки та порядку, профілактики злочинності та зміцнення правопорядку в населених пунктах Саратського району на період 2017 – 2021 роки;

- про внесення змін  до рішення районної ради від 24 лютого 2016 року №  35 – VIІ «Про затвердження районної комплексної програми «Здоров’я» на 2016-2017 роки»;

- про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 29 січня 2015 року № 442-УІ «Про затвердження комплексної  програми «Освіта Саратщини»  на 2015-2018 роки»;

- про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 23 грудня  2016 року № 166 -VІІ  «Про районний  бюджет Саратського району на 2017 рік».

Також за результатами сесії районною радою прийнято низку рішень з майнових питань, зокрема ухвалено рішення про передачу в оренду приміщень котелень Саратської ЦРЛ, Новоселівської, Кулевчанської та  Саратської шкіл для розміщення енергоефективних котлів та здійснення діяльності з виробництва теплової енергії з альтернативних джерел.

Депутати затвердили у новій редакції  статути закладів освіти району ( в тому числі, повязаних з пониженням ступеня Розівської, Мирнопільської  та Світлодолинксьої загально-освітніх шкіл  І-ІІІ ступенів до  ЗОШ І-ІІ ступенів), проголосували за створення Надєждинського освітнього округу.

Крім того,  на сесії  було ухвалено звернення депутатів Саратської районної ради Одеської області VII скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо забезпечення населення і закладів соціальної сфери вугіллям антрацитових порід по доступним цінам до початку опалювального сезону 2017-2018 років.

Депутати також підтримали депутатські запити свої колег: Граматик Р.В. - щодо законності створення госпрозрахункового стоматологічного відділення на базі поліклінічного відділення комунального закладу «Саратська центральна районна лікарня», Гангуряна  О. М. – щодо продовження будівництва Міняйлівської школи, та Сухарського А.Б.- щодо порушень у роботі Саратського ДНЗ.  

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 438 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024