Четвер, 18.04.2024, 15:16
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Травень » 3 » Питання розвитку шахів в районі.
09:38
Питання розвитку шахів в районі.

На підтримку діяльності шахового клубу, враховуючи здобутки в цьому виді спорту, розміщуємо пост із соціальної мережі керівника шахового гуртка в смт. Сарата - Володимира Мовчана.

"Обіцянки партії ВО «Батьківщина»
Ось і прийшла до логічного завершення ситуація з шахами в Саратському районі. Нагадую ситуацію. Новий голова Саратської районної державної адміністрації задля недопущення дітей до кримінальних компаній, Інтернету приділяє велику
увагу розвитку цікавого дозвіля дітей, в тому числі і спорту. Для цього в концепції розвитку Саратського району прийнят і пункт розвиток шахів як інтелектуального виду спорту. На сесію районної ради 21 лютого 2018 року виносилась програма розвитку шахів в Саратському районі. Але на засіданні постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді два депутати фракції ВО «Батьківщина» Майстро Володимир Павлович та Саламатіна Алла Володимирівна виступили різко проти. Після голосування проект розвитку шахів не винесли на розгляд пленарного засідання сесії районної ради.
Я написав електронного листа партії «Батьківщина», на яке вони ніяк не відреагували. Тобто звернутись зі зверненням центральному офісу партії можуть тільки кияни? 27 березня будучи в місті Києві я ще раз зайшов в офіс і написав листа з проханням посприяти в прийнятті програми розвитку шахів. Особливу уваги привернув, що 30 березня буде засідання комісії і треба прийняти рішення до цієї дати. 30 березня на засіданні комісії вище названі депутати знову проголосували проти розвитку шахів в Саратському районі. Того ж дня 30 березня Юлія Володимирівна Тимошенко, як голова ВО «Батьківщина» підписала листа № 20 87008 від 30.03.2018р. до голови Одеської обласної партійної організації Радковському О.В. з проханням розглянути питання та надати можливу допомогу. 
Після закінчення місячного терміну (а саме такий термін і визначила партія) окрім поливання гряззю в соціальній мережі в Фейсбук від Саламатіной А.В. я більше ніякої відповіді від партії не дістав. Ще раз відповідаю депутату Саламатіной А.В., моя посада як старшого економіста КУ «Саратський РЦФО» чисто секретарська. Рішення про розподіл коштів по школам приймають начальник відділу освіти при активній участі начальника фінансового управління, голови і заступника голови райдержадміністрації, голови та заступника районної ради. Потім на постійній комісії члени комісії приймають рішення і остаточне рішення приймають на сесії районної ради. Все це Саламатіна, як депутат районної ради і як член постійної комісії з питань освіти повинна знати.
Отже, замість виконання обіцянок партія ВО «Батьківщина» в своїй практиці застосовує метод чорного піару і залякування до прохачів. При цьому саме партія (адже в такому разі Майстро В.П. та Саламатіна А.В. чітко дотримуються лінії партії) виступає різко проти розвитку шахів бо, як зазначено в навчальній програмі по шахам, «Мета програми - сприяння розвитку інтелектуальних здібностей дитини, формування в учнів наукового світогляду, вміння характеризувати причинно-наслідкові зв’язки, узагальнювати і робити висновки.» 
Залишається позицію партії стосовно розвитку шахів в Україні і стосовно виконання своїх обіцянок довести до широкого кола українців."

Володимир Мовчан, керівник шахового гуртка в смт. Сарата.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 521 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024