Понеділок, 20.05.2024, 07:18
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Січень » 15 » Перевірка стану пунктів обігріву.
12:34
Перевірка стану пунктів обігріву.

Саратський район відвідали з робочою поїздкою голова обласної ради Анатолій Урбанський та перший заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Жмак.

14 січня 2016 року з метою перевірки стану пунктів обігріву Саратський район відвідали голова Одеської обласної ради Урбанський А.І. та перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Жмак В.М. 
На зустрічі з керівниками області були присутні голова Саратської райдержадміністрації Лев М.О., заступник голови районної ради Небога О.І., депутат Одеської обласної ради, голова СВК "Дружба" Чиклікчі Г.Г., Зорянський сільський голова Райчева В.Д., Саратський селищний голова Негодяєв А.Л., заступник голови ФГ "Балкани" Златов М.Р.
 
На сьогодні на території Саратського району створено 4 стаціонарні пункти обігріву, які діятимуть цілодобово в умовах низької температури (від – 20С і нижче), а саме : у селищі Сарата - на базі Саратського міжшкільного навчально - виробничого комбінату (вул. Карла Маркса 32/1) та на базі КЗ «Івушка» (вул. Леніна, 66), у селі Миколаївка-Новоросійська (вул.Комсомольська 55/Б , амбулаторія), та у селі Зоря (вул. 28 червня, 141/Б, амбулаторія). Саме через території зазначених населених пунктів пролягають автомобільні шляхи М-15 та Т-16, на яких у випадку погіршення погодних умов можуть виникнути надзвичайні ситуації – снігові замети, затори та ін. Як відзначив голова Саратської райдержадміністрації Лев М.О., у випадку необхідності працівниками районної служби з надзвичайних ситуацій додатково буде розгорнуто і пересувний пункт обігріву на найбільш проблемних ділянках дороги - для того, щоб водії та пасажири транспортних засобів змогли обігрітися, отримати тимчасовий притулок, харчування та першу медичну допомогу. 
Михайло Лев також проінформував Володимира Жмака та Анатолія Урбанського про стан готовності господарств та дорожніх служб району до надзвичайних ситуацій, зокрема щодо наявної техніки для розчищення доріг та дизельного пального, посипального матеріалу. За словами Михайла Олександровича, на балансі філії «Саратська ДЕД» є 11 одиниць техніки, у господарствах району («Нива», «Балкани, «Тигос», «Прогрес», «Дружба», «Кулевча», «Райлянка», «Успенівське», «Сергіївка») – 10 одиниць, Саратською райдержадміністрацією та Саратською ДЕД закуплено 2,3 т пального. Також для потреб дорожнього господарства району придбано: філією «Саратська ДЕД» - 340 т солі та ТОВ «Тирас» - 300 т пісчано-соляної суміші.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 492 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024