Четвер, 25.04.2024, 17:52
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 13 » П’ята сесія Саратської районної ради VII скликання
17:35
П’ята сесія Саратської районної ради VII скликання

13 квітня 2016 року відбулась п’ята сесія Саратської районної ради VII скликання.
У засіданні п’ятої сесії районної ради прийняли участь депутат Одеської обласної ради Сулаков О.С., голова Саратської районної державної адміністрації Лев М.О., начальники управлінь, завідуючі відділів та секторів райдержадміністрації, сільські, селищний голови, керівники підприємств, установ, організацій району, представники засобів масової інформації.
 

 


Депутатами районної ради були прийняті наступні рішення :
1. Про затвердження звіту райдержадміністрації про виконання районного бюджету Саратського району за 2015 рік.
2. Про програму озеленення населених пунктів Саратського району на 2016-2017 роки
3. Про районну комплексну програму «Сім’я, молодь та спорт Саратщини» на 2016-2017роки. 
4. Про програму інформатизації Саратського району на 2016 - 2017 роки.
5. Про затвердження Програми «Культура Саратщини - 2016-2017 роки».
6.Про внесення змін до рішення районної ради від 26 лютого 2014 року № 356-VI «Про затвердження Програми правової освіти населення Саратського району на 2014-2018 роки».
7. Про внесення змін до рішення районної ради від 24 лютого 2016 року № 35 – VIІ «Про затвердження районної комплексної програми «Здоров’я» на 2016-2017 роки».
8. Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 23 грудня 2015 року № 14 -VІІ «Про районний бюджет Саратського району на 2016 рік».
9. Про звіт головного лікаря Комунальний заклад «Саратський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» про роботу закладу за 2015 рік.
10. Про внесення змін до рішення районної ради від 01 грудня 2015 року № 11 - VІІ «Про обрання постійних комісій Саратської районної ради Одеської області».
11. Про визначення місцезнаходження Саратської районної ради Одеської області.
12. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2015 року № 20 - VІІ «Про структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради на 2016 рік».
13. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки на території Міняйлівської сільської ради Саратського району Одеської області (за межами населеного пункту) Ізбаш О.К.
14. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки на території Мирнопільської сільської ради Саратського району Одеської області (за межами населеного пункту) Небоги І.І.
15. Про вилучення та закріплення комп’ютерної техніки на праві оперативного управління. 
16. Про передачу майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Саратського району у власність територіальної громади сіл Саратського району.
17. Про передачу в оренду нерухомого майна для діяльності у сфері бухгалтерського обліку й аудиту, консультування з питань оподаткування.
18. Про передачу в оренду нерухомого майна для здійснення торгівлі не продовольчими товарами (косметичні вироби).
19. Про надання матеріальної допомоги громадянки Костенко Г.М.
20. Про надання матеріальної допомоги громадянину Мунтяну С.С. 
21. Про депутатський запит Мунтяна А.І.
22.Про надання дозволу на передачу в оренду приміщення Кулевчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Саратської районної ради Одеської області для занять з спорту.


 

Поіменне голосування депутатів Саратської районної ради на пленарному засіданні  п’ятої сесії VII скликання від  13 квітня 2016 року


Також в ході сесії були розглянуті організаційні питання стосовно діяльності районної ради, блоки земельних та майнових питань. Депутати районної ради погодились надати матеріальну допомогу на лікування громадянам Костенко Г.М., Мунтяну С.С. 
Окремого обговорення викликав депутатський запит Мунтяна А.І. щодо необхідності будівництва дороги Міняйлівка-Старосілля. Депутат, ілюструючи свій виступ відповідними фотоматеріалами, вкотре нагадав, що через жахливий стан зазначеної ділянки мешканці сіл Старосіллля та Семисотки кожного разу, навіть після незначних опадів, не мають можливості виїхати зі своїх населених пунктів, залишаються без кваліфікованої медичної допомоги, продуктів та товарів першої необхідності.
Голова райдержадміністрації Лев М.О. відзначив, що на сьогодні для керівництва району ця проблема є пріоритетною. Михайло Олександрович нагадав, що нещодавно за сприянням облдержадміністрації між Службою автомобільних доріг, яка обслуговує дороги обласного та районного значення, та районними державними адміністраціями було підписано меморандум про узгодження питань щодо будівництва та ремонту доріг в районах. Відтак на сьогодні Саратська райдержадміністрація досягла домовленості зі Службою автомобільних доріг, що кошти, заплановані службою у 2016 році на наш район (близько 5 млн. грн.) будуть спрямовані на облаштування ділянки дороги на Старосілля.
В ході сесії депутати та запрошені також звернули увагу на проблемні питання щодо виконання закону про перевезення пільгових категорій громадян, забезпечення охорони порядку в населених пунктах району та рекомендували розглянути конкретні пропозиції щодо вирішення цих проблем на наступному пленарному засідання сесії районної ради.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 651 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024