П`ятниця, 29.03.2024, 14:44
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Вересень » 12 » П’ять проектів Одеської області буде реалізовано за підтримки ЄС
13:59
П’ять проектів Одеської області буде реалізовано за підтримки ЄС

В Одеській області реалізують п’ять проектів за рахунок секторальної підтримки Європейського союзу. Вони успішно пройшли конкурсний відбір серед 507 номінантів з різних регіонів України. Про це повідомила заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова. 

«Одеська область — одна з
лідерів в Україні за кількістю поданих проектів – 41. П’ять із них стали переможцями. Їх загальний кошторис складає понад 65 мільйонів гривень. Відтак, 53 мільйона — це бюджет секторальної підтримки, а ще 12 мільйонів гривень — співфінансування з інших джерел. Загалом, Одеською ОДА було опрацьовано понад 60 проектів регіонального розвитку. Нами надавалися консультації місцевим органам самоврядування, громадам та райдержадміністраціям при їх розробленні», — підкреслила Світлана Шаталова.

Проекти-переможці відповідають п’яти програмам регіонального розвитку: інноваційна економіка та інвестиції, розвиток людського потенціалу, туризму, сільський розвиток та загальноукраїнська солідарність. 

Приміром, за програмою «Сільський розвиток» переміг проект, що буде реалізовуватися на території Саратського та Тарутинського районів. Він передбачає культивування лаванди, розвиток інфраструктури та, як наслідок, збільшення туристичних потоків. За програмою «Розвиток людського потенціалу» отримав фінансування проект під назвою «Підготовка робітничих кадрів з професії «виноградар», що є дуже актуальною для Одеського регіону. 

Водночас, проведення роботи щодо включення Білгород-Дністровської фортеці до Списку всесвітньої спадщини «ЮНЕСКО» отримало підтримку за програмою «Розвиток туризму». Окрім того, планується створити «START-UP УНІВЕРСИТЕТ» та «Музей української книги». 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 305 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024