Середа, 24.04.2024, 10:31
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Січень » 20 » Особистий прийом виконуючого обов’язки голови районної державної адміністрації Биховського В.Д.
15:38
Особистий прийом виконуючого обов’язки голови районної державної адміністрації Биховського В.Д.

20 січня 2011 року відбувся особистий прийом виконуючого обов’язки голови районної державної адміністрації Биховського В.Д. В роботі приймали участь депутат Одеської обласної ради Сиротюк І.В., депутат Саратської районної ради Малюкін В.І., голова сільської ради Гусєв В.Л., головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації Першин О.І. та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

             На прийом до Віктора Дмитровича звернулося 15 мешканців села із різноманітними питаннями основними з яких були -      щодо нарахування та виплати соціальної допомоги на дитину, надання матеріальної допомоги, отримання посвідчення багатодітної сім’ї з питаннями сільського господарства.

            В зв’язку з тим, що більшість громадян – пенсіонерів, які прийшли на прийом турбували питання: 3 громадян перерахунок льотної пенсії, компенсації за вугілля та 1 колективне (7 громадян) звернення щодо виплати дітям війни щомісячної державної допомоги за період з 2006 по грудень 2008 року.

            Виконуючим обов’язками голови Саратської районної державної адміністрації були надані 13 усних роз’ясненнень, які задовольнили заявників. 2 громадянам було запропоновано написати письмові заяви, які будуть розглянуті найближчим часом, та заявникам будуть надані відповіді в письмовій формі в повному обсязі, згідно чинного законодавства. А також зазначив на необхідність проведення працівниками відділу сім’ї та молоді райдержадміністрації (Артьомова Л.І.), управлінню пенсійного фонду України у Саратському районі (Мамалига С.К.) активної роз’яснювальної роботи серед населення на місцях та через засоби масової інформації.


Сайт Саратской РДА

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 490 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024