Неділя, 05.05.2024, 01:56
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Жовтень » 18 » Осінь як привід до майстерності: виставка вразила!
13:43
Осінь як привід до майстерності: виставка вразила!

Нещодавно, з метою виявлення кращого досвіду еколого-натуралістичної роботи закладів освіти району; ознайомлення широкої громадськості з досягненнями учнів та педагогів у галузі еколого-натуралістичної освіти; відображення напрямків, змісту та підсумків роботи закладів освіти у напрямах екології, біології та сільського господарства; експериментально-дослідницької та практичної діяльності учнів; сприяння розвитку пріоритетних напрямів еколого-натуралістичної та біологічної освіти в районі КЗ «Саратський районний БДТ» провів районну виставку досягнень юних натуралістів «Щедрість  рідної землі».

Виставка передбачала наступні розділи: практична природоохоронна робота, продуктивна праця і дослідно-експериментальна робота учнів, участь у Всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектах, конкурсах та конференціях, практичні навички роботи з природним матеріалом, володіння народними ремеслам, робота куточка чи музею хліба, реабілітаційно-оздоровча робота з учнівською молоддю, інноваційна діяльність та передовий досвід,  літопис юннатівського руху Одещини.

В цьому році у виставці - конкурсі  активну участь взяли учні 25 навчальних закладів освіти району, вихованці гуртків КЗ «Саратський районний БДТ». Було представлено 262 поробки.

Із року в рік дивуєшся: безмежній фантазії виконавців немає меж. Завдяки творчій уяві дітей, креативності педагогів, допомозі батьків, кожна дитяча робота – це шедевр, де оцінювати конкурсному журі   ставало дедалі важче.

Букети квітів, вирізьблені скриньки, різноманітні будиночки з природного матеріалу, чайний сервіз  з макаронних виробів, кошики, тваринки з шишок, вироби з зерна, солоного тіста, соломки,  ляльки з листя дерев, ляльки - мотанки, водоспади з каміння, різнопланові картини з насіння, крупи  - прикрашали виставкову залу нашого закладу.

Відповідно до умов конкурсу по декілька представників з кожного закладу освіти презентували свою експозицію. Оригінально і з творчим підходом розкрили  у своїх презентаціях та стали призерами  делегації опорного закладу Кулевчанська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ст., Плахтіївської ЗОШ № 3 І- ІІІ ст.

Одну делегацію змінювала інша,  емоційно,  хвилюючись, діти презентували свою школу, село. Переможцями стали Димура Катерина, Вахнован Карина, учениці 11- Б класу Плахтіївської ЗОШ № 3 І-ІІІ ст., які 8 жовтня презентували досягнення юних натуралістів  Саратського району  в  Одеському обласному центрі позашкільної освіти та виховання. І ось результати – Саратський район  посів  ІІІ призове місце.

Щира подяка учням, педагогам, керівникам гуртків за представлення чудової виставки, за неповторний талант та здібності. Спасибі за добрий настрій, можливість по-справжньому відчути гордість за наших дітей.

Педагогам  натхнення, доброго здоров’я та талановитих учнів!

 Мелованова О.О., методист  КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 333 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024