П`ятниця, 29.03.2024, 15:02
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Січень » 17 » Оперативні служби області та району залишаються у стані готовності на випадок негоди.
17:36
Оперативні служби області та району залишаються у стані готовності на випадок негоди.

17 cічня 2018 року голова Саратської райдераждмінстрації Лобан  А.А. та члени  районного оперативного штабу взяли участь у черговій   селекторній нараді з головами райдержадміністрацій та керівниками ОТГ, яку провів  перший заступник голови Одеської обласної державної ситуації Олександр Терещук. 

Як зазначалося в ході наради, за прогнозами синоптиків протягом наступної  доби  в Одеській області очікується суттєве погіршення погодних умов -  місцями сильні опади, ожеледь, хуртовина, налипання мокрого снігу, ожеледиця, а також сильні пориви вітру. 

В ході  наради було проаналізовано стан готовності  причетних до  попередження та ліквідації наслідків  надзвичайних ситуацій служб  регіону,  визначений алгоритм їх взаємодії.

«Наразі на автомобільних дорогах Одеської області забезпечено стале транспортне сполучення. Зі вчорашнім снігопадом в регіоні впоралися. В районах області підготовлено до розгортання 279 стаціонарних та 11 мобільних пунктів обігріву, які будуть задіяні за необхідності.  Якщо буде спостерігатися погіршення погодних умов і ми будемо відводити великовантажний транспорт: голови РДА  та ОТГ мають сприяти розгортанню у місцях відстою вантажівок пунктів обігріву, наявності теплої їжі, чаю тощо.  Отже, мобілізуємось до роботи, у разі негоди — продовжуємо бути на постійному оперативному зв'язку, райони області кожні 3 години мають готувати оперативну інформацію керівнику регіонального штабу Степанову М.В. для прийняття відповідних рішень», — наголосив Олександр Терещук.

За результатами наради голова РДА Лобан А.А. провів оперативну нараду щодо координації дій з проведення заходів та мінімізації  можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій  на території Саратського району, визначив завдання  щодо взаємодії  та відповідальність кожної з задіяних служб району.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 467 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024