Неділя, 19.05.2024, 01:52
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Жовтень » 13 » Оголошення про відбір кандидатів на посаду заступника голови Саратської районної державної адміністрації
16:38
Оголошення про відбір кандидатів на посаду заступника голови Саратської районної державної адміністрації

До участі у відборі запрошуються громадяни, що мають громадянство України, повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, вільно володіють українською мовою, знання персонального комп’ютера, стаж роботи за фахом на державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1-го року, або стаж роботи за фахом в інших сферах економіки не менше 3-х років.

Для участі у відборі необхідно надати до Саратської районної державної адміністрації інформацію:
1. Резюме (ПІБ, число, місяць, рік народження, відомості про громадянство, освіту (коли, що закінчили, спеціальність, кваліфікація), трудову діяльність (період, посада і місце роботи), громадську діяльність, контактний номер телефону.

2. Мотиваційний лист (чому саме Ви повинні стати заступником Саратської районної державної адміністрації та як ви бачите свою роботу на цій посаді). 

3. Одну проблему Саратського району, яку Ви вважаєте потрібно вирішувати в першу чергу, та шляхи її вирішення.

 

Документи надаються до відділу організаційно-кадрової роботи апарату Саратської районної державної адміністрації, за адресою: 68200 Одеська область, Саратський район, смт. Сарата, вул.Леніна,84, каб.№25, телефон (04848)2-23-52, або на електронну адресу:rda.sarata@gmail.com

Документи приймаються протягом 30 календарних днів від дня розміщення оголошення на офіційному сайті Саратської районної державної адміністрації.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 523 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024