П`ятниця, 29.03.2024, 12:30
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 4 » Обрано новий склад громадської ради при Саратській райдержадміністрації.
10:37
Обрано новий склад громадської ради при Саратській райдержадміністрації.

28  квітня 2017 року відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при Саратській райдержадміністрації.  У зборах взяли участь в.о. голови РДА Переправка Ю.П. та заступник голови районної ради  Небога О.І.

 Учасники зборів заслухали звіт  про  роботу  попереднього складу  цього консультативно-дорадчого органу про роботу за період 2015-2016 років та звіт ініціативної групи про підготовку до установчих зборів з обрання нового складу громадської ради.

За результатами голосування до громадської ради при райдержадміністрації на 2017-2019 роки обрано всі 17 представників громадських організацій району, які подали свої заяви та необхідні документи відповідно до Постанови  Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

Обрання керівництва - голови громадської ради та його заступників  проводитиметься шляхом рейтингового голосування на першому засіданні, яке за рішенням новообраних членів  громадської ради перенесено на 12 травня 2017 року.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 383 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024