П`ятниця, 26.04.2024, 08:16
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Квітень » 23 » Обмін досвідом – шлях до вдосконалення
15:22
Обмін досвідом – шлях до вдосконалення

Реалії сьогодення вимагають нових підходів до роботи з педагогічними кадрами, збільшують ступінь відповідальності вчителів перед суспільством, учнями, батьками за кінцеві результати освітнього процесу. В цих умовах надзвичайно зростає роль методичної служби у вдосконалені професійної компетенції педагогів.

19 квітня 2019 року на базі Саратського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» відбувся семінар із заступниками директорів шкіл з навчально-виховної роботи. Готуючись до семінару, працівники КУ «Саратський РМК з питань освіти»  прагнули провести його таким чином, щоб учасники мали змогу поділитися досвідом методичної роботи з різноманітних питань.

Завершується  2018/2019 навчальний рік і питання забезпечення реалізації принципу наступності в організації та змісті дошкільної та початкової освіти дуже актуальне. Методист РМК Арнаутова О.М. і вихователь вищої категорії, вихователь – методист КЗ «Ярославський ДНЗ» Синявська О.В. презентували цікаві форми роботи з цього питання.

Змістовним був виступ методиста РМК Дудуша І.І. та вчителя історії вищої категорії, старшого учителя Ярославської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ходос Н.А., які ділились секретами успіху сучасного вчителя, своїми методичними наробками з питання підвищення навчальних досягнень учнів з історії через залучення їх до науково-дослідницької та пошукової діяльності. Надали багато слушних порад учасникам семінару для подальшої роботи з вчителями історії.

Про формування мовленнєвих навичок учнів шляхом упровадження інноваційних технологій, підготовки учнів до ЗНО розповіла заступник директора з НВР Ярославської ЗОШ І-ІІІ ступенів Федотова О.В.,вчитель вищої категорії, старший учитель української мови і літератури. Метою її виступу було розкрити роль заступника директора школи у підвищенні рівня професійної майстерності вчителів й удосконаленні навчально-виховного процесу. Виступ був цікавим та корисним для колег.

Багато інформації отримали учасники семінару про зміни в освіті, про проведення інституційного аудиту закладів освіти, про організацію проведення психолого–педагогічної оцінки розвитку дітей з особливими освітніми потребами, про проведення ДПА, про прийом учнів до першого класу, про результати атестації вчителів та підвищення кваліфікації тощо. Ці питання висвітлили методисти РМК Резнічук О.В., Поточна С. М., Бєлоус О.І.

На завершення присутні обмінялись думками, висловили слова подяки виступаючим за цінну інформацію, змістовні виступи, власні побажання та пропозиції.

 

Караулан М.С., завідувач КУ «Саратський РМК з питань освіти»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 547 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024