Субота, 27.04.2024, 03:27
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Липень » 14 » Обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогами загального користування при високих температурах повітря, вище +28С!
13:06
Обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогами загального користування при високих температурах повітря, вище +28С!

Служба автомобільних доріг в Одеській області нагадує, що з 1 червня 2017 року введено обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогами загального користування при високих температурах повітря, вище +28С! З метою збереження автомобільних доріг загального користування від передчасних руйнувань у період тривалої спекотної погоди, керуючись вимогами Законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги» та постановою Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 №879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування», Службою автомобільних доріг в Одеській області за погодження з Управлінням превентивної діяльності Головного Управління національної поліції в Одеській області, введено обмеження на визначених ділянках доріг руху великовагового транспорту загальною вагою понад 24 тони і навантаженням на вісь більш 7 тон, при температурі більше + 28 0С. Звертаємось до водіїв великовагових транспортних засобів, не нехтуйте вимогами Правил дорожнього руху та запровадженими обмеженнями у русі, адже ваші дії призводять до суттєвих руйнувань дорожнього покриття!


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 364 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024