Вівторок, 23.04.2024, 14:21
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Грудень » 6 » Обласна державна адміністрація нагородила кращих волонтерів року
21:51
Обласна державна адміністрація нагородила кращих волонтерів року

30 листопада 2012 року представники громадської організації при Саратській районній державної адміністрації стали учасниками Форуму учасників громадських організацій Одещини, яка відбулася в сесійній залі Одеської обласної державної адміністрації. До учасників Форуму звернулись  заступник голови обласної державної адміністрації О.Л. Малін та директор Регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень – А.О. Філіпенко, які у своїх виступах  відмітили, що участь громадськості області в розробці різноманітних програм та проведенні форумів різного рівня останнім часом стала більш активнішою.

В рамках проведеного 30 листопада 2012 року Форуму громадських організацій Одеської області відбулось нагородження переможців конкурсів «Кращий волонтер року» та «Кращий благодійник року», а також журналістів за краще висвітлення проблем громадянського суспільства. Переможцем конкурсу журналістів області стала мешканка нашого району Вікторія Георгіївна Іожица –  депутат районної ради, редактор незалежної інформаційно-рекламної газети  «Это ваша газета», голова громадської ради при Саратській районній державній адміністрації, яка була  нагороджена дипломом Одеської обласної державної адміністрації  та цінним подарунком у номінації «Краща газетна стаття серед районних  газет».

Після урочистої частини, вручення нагород та цінних подарунків, про реалізацію Стратегії державної політики сприяння розвитку  громадянського суспільства  в Одеській області,  а також Програми сприяння розвитку громадянського суспільства  в Одеській області на 2012 -2015 роки звітувала заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю обласної державної адміністрації А.І. Орлова. Співдоповідачем з цього питання була також голова громадської ради при Одеській обласної державної адміністрації Т.В. Афанасьєва.

Поділились досвідом своєї роботи також представники громадських організацій області.

Почесна президія обласного форуму

Переможницею обласного конкурсу на краще висвітлення проблем громадянського суспільства на сторінках районних газет стала редактор видання «Это ваша газета» – Вікторія Іожица (момент нагородження)


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 420 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024