Субота, 27.04.2024, 03:34
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Лютий » 9 » Об’єкти та підприємства Саратщини ввійдуть до інвестиційного атласу Одеської області
16:45
Об’єкти та підприємства Саратщини ввійдуть до інвестиційного атласу Одеської області

Одеською облдержадміністрацією та обласною радою ініційовано розробку  інвестиційного атласу  Одеської області, в якому буде представлено економічний потенціал регіону, перелік та потужності підприємств, які вже стало працюють та пропозиції щодо створення нових підприємств, що потребують залучення іноземних інвестицій.

З цією метою керівництво та  фахівці КП «Бюро регіонального розвитку» (м. Одеса) здійснюють поїзди до районів, де  знайомляться з інвестиційно привабливами об’єктами.

8 лютого голова  Саратської райдеражміністрації  Лобан А.А.  разом з директором Іриною Вахрамєєвою   відвідали  Успенівську, Ройлянську, Розівську, Зорянську сільські ради,  де оглянули земельні ділянки, які можуть бути використані під розміщення   виробництва з залученням іноземних інвестицій.  Також Ірина Вахрамєєва   ознайомились з роботою підприємств, які створюють позитивний інвестиційний імідж району, – ТОВ «Злата –Трейд, ВКФ ТОВ «Тігос»,  виробничі об’єкти  ПАО «Одесавинпром».

«Ми формуємо інвестиційний атлас для того, щоб розвивати райони,  щоб ми не  вивозили нашу сировину, а переробляли її тут і створювали додаткову вартість. Пропонуємо інвесторам певні ділянки, на яких вони можуть розміщати свої підприємства,  використовуючи наші трудові ресурси, працевлаштовуючи наших людей, та  піднімаючи нашу економіку. Інвесторам можуть бути цікавими  також  підприємства,  як потребують допомоги,  у яких є бажання, але не вистачає можливостей розвиватися, і куди можна  залучити інвестиції. Крім того, ми  розглядаємо покинуті будівлі підприємств – колишні  заводи, фабрики,   які можливо використовувати під розміщення виробництва. Таким чином збираємо, опрацьовуємо  інформацію про всі ці об’єкти і вносимо її до інвестиційного  атласу, який презентуємо інвесторам, в тому числі на  міжнародних форумах, виставках, ярмарках, конференціях» - відзначила  Ірина Вахрамєєва.

Директор Бюро регіонального фонду також повідомила, що найближчим  часом  в рамках  тижня україно-китайського співробітництва планується проведення ділового форуму, де інвестиційний потенціал області буде  презентовано китайським інвесторам, які зацікавлені вкладати кошти в легку та харчову промисловість, переробку сільгосппродукції. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1096 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024