Четвер, 28.03.2024, 19:27
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Вересень » 22 » Новини з кордону.
09:56
Новини з кордону.

На Одещині прикордонники затримали два BMW з підробними документами

Учора в міжнародний пункт пропуску «Кучурган-авто», на в’їзд в Україну, прибули два а/м «BMW». Одразу увагу прикордонників привернуло те, що обидва «BMW» були однаковими, навіть колір та рік випуску співпадав (2000 р.) та мали польську реєстрацію. Враховуючи це та інші індикатори ризиків, автомобілі були виведені із загального потоку для здійснення поглибленого огляду.  Автомобілями керували 20-літній громадянин та 18-літня громадянка Республіки Молдова. Як виявилося далі, водії $CUT$ автівок ніколи не отримували водійських прав. З їхніх слів за грошову винагороду вони мали транспортувати автомобілі на територію України та передати іншим особам. В ході перевірки доручень на транспортні засоби було встановлено, що останні були видані цього ж дня болгарською фірмою в м. Одеса та були підписані власниками автівок – громадянами Польщі. Проте, як виявилося далі, згідно баз даних, інформації про в’їзд громадян Польщі – власників транспортних засобів на територію України, у прикордонників не було. Усі встановлені обставини свідчать про можливу підробку документів на автомобілі, з метою незаконного ввезення на територію України. Дана інформація прикордонниками була передана у місцевий відділ Національної поліції та направлено повідомлення за ознаками злочину, відповідальність за який передбачено ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Наразі зазначених осіб та автомобілі передано співробітникам Нацполіції.

Білгород-Дністровські прикордонники затримали шахрая що перебував у міжнародному розшуку

Сьогодні зранку в міжнародний пункт пропуску «Кучурган-авто», на виїзд з України, на а/м «Toyota», в якості пасажира прибув громадянин Республіки Молдова. Під час проведення усіх необхідних процедур оформлення, прикордонники виявили що вказаний 35-річний громадянин перебуває у міжнародному розшуку по лінії «Інтерпол». Як з’ясувалося далі, затриманого громадянина розшукують правоохоронні органи Республіки Молдова для притягнення до кримінальної відповідальності за шахрайство та підробку документів. Наразі зазначену особу передано співробітникам Роздільнянського відділу Національної поліції України. Про затримання громадян Молдови повідомлено Укрбюро Інтерполу в м. Києві.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 520 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024