П`ятниця, 19.04.2024, 14:04
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Березень » 29 » Новини в Саратській районній державній адміністрації
21:40
Новини в Саратській районній державній адміністрації

 

29 березня 2011 року виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації В.Д. Биковський провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь та відділів районної державної адміністрації.

            Відповідно до порядку денного апаратної наради із звітом про роботу виконкому Долинської сільської ради щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку с. Долинка та з питань роботи зі зверненнями громадян відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» виступила Мілован Л.В., голова виконкому Долинської сільської ради.

            Начальник відділу праці управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Є.І. Крикунов репрезентував моніторинг виконання завдання зі створення нових робочих місць.

            Голова виконкому Саратської селищної ради Петкович В.П. доповів про цільове використання бюджетних коштів на аварійно-відновлювальні роботи мережі водопостачання смт Сарата.

            Про стан діловодства та архівної справи в фінансовому управлінні районної державної адміністрації поінформував начальник архівного відділу райдержадміністрації Тарасюк Ю.А.

            Головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації К.П. Астахова доповіла про стан, шляхи удосконалення кадрової роботи та дотримання законодавства про державну службу, попередження проявів корупції у фінансовому управлінні райдержадміністрації

            В порядку контролю начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Голубчик Т.І. доповіла про стан соціального захисту ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни в Саратському районі.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 514 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024