Четвер, 18.04.2024, 18:56
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Червень » 12 » Новини в Саратській райдержадміністрації
10:42
Новини в Саратській райдержадміністрації

12 червня 2012 року відбулась робоча поїздка першого заступника голови обласної державної адміністрації Чегодар Н.А. до Саратського району. Під час робочої поїздки перший заступник голови обласної державної адміністрації Чегодар Н.А. оглянула будівельні майданчики дитячого садка та спортивного стадіону в смт.Сарата, провела робочу зустріч з начальниками структурних підрозділів Саратської районної державної адміністрації з питань виконання бюджету району та оздоровлення дітей влітку 2012 року.

Відвідала Кулевчанську та Розівську сільські ради й ознайомилась з ходом робіт з будівництва доріг в с.Кулевча та  роботою ПАТ «Южний» в с.Розівка.

Апаратна нарада

12 червня 2012 року голова районної державної адміністрації Коритний А.С. провів чергову апаратну нараду.

Про стан готовності сільськогосподарських підприємств району до збирання ранніх зернових та зернобобових культур врожаю 2012 року доповів Талавіра В.Г. начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації

Про стан роботи щодо запобігання корупційних дій серед державних службовців районної державної адміністрації та посадових осіб місцевого самоврядування виконкомів селищної та сільських рад за І півріччя 2012 року поінформував Серек-Басан В.С. завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації .

Про хід виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22 січня 2008 року №15/А-2008 «Про затвердження заходів щодо розвитку дорожнього руху та його безпеки» в Саратському районі доповів Беляцький В.А. начальник відділення ДАЇ по обслуговуванню адміністративної території Саратського району та авто- технічної інспекції при УДАЇ ГУМВС України в Одеської області

Головний лікар комунального закладу «Саратська центральна районна лікарня» Сиротенко В.П. поінформував про хід підготовки в районі «Народного медичного огляду», за ініціативи Партії регіонів.

Начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Сухарський А.Б. довів до відома присутніх на нараді про те, що в Одеській області, за ініціативи голови обласної державної адміністрації Є.Л.Матвійчука, проходить акція «Майстри мистецтв – трудівникам села» і в Саратському районі будуть виступати актори Одеського академічного музично-драматичного театру ім. В.Василька.

Завідувач сектором сім'ї, молоді і спорту відділу освіти та у справах сім'ї, молоді і спорту районної державної адміністрації Артьомова Л.І. доповіла про хід оздоровлення дітей в районі.     

З обговорених питань наради голова районної державної адміністрації А.С.Коритний надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 428 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024