Субота, 27.04.2024, 07:56
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Лютий » 22 » Новини в Саратській райдержадміністрації
23:40
Новини в Саратській райдержадміністрації

21 лютого 2012 року голова районної державної адміністрації Коритний А.С. провів апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації та керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації.


  Про стан роботи щодо запобігання корупційних дій серед державних службовців районної державної адміністрації та посадових осіб місцевого самоврядування виконкомів селищної та сільських рад поінформував Серек-Басан В.С., завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації.

Про результати щорічної оцінки виконання державними службовцями районної державної адміністрації покладених на них обов’язків та завдань доповіла Астахова К.П., головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи апарату районної державної адміністрації . 

Про підсумки роботи з документами та розпорядженнями голови Саратської районної державної адміністрації за 2011 рік поінформувала Купреішвілі Г.О., начальник відділу діловодства та контролю апарату районної державної адміністрації.

Коритний А.С. підвів підсумки наради, довів до відома присутніх :

 - стадію підготовки до виборів голови Саратської селищної ради;

- ситуації в аграрному секторі району та перспективах майбутнього врожаю.

Коритний А.С. підвів підсумки наради, з обговорених питань наради надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.




  На виконання доручення голови Саратської районної державної адміністрації від  8 листопада 2011 року, відділом ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації 17 лютого 2012 року  було проведено семінар з працівниками відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту  Саратської районної державної адміністрації на тему "Короткий опис чинного виборчого  законодавства”. Також на семінар були запрошенні заступники директорів з навчально-виховної роботи освітніх закладів району.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 437 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024