Четвер, 18.04.2024, 21:39
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Лютий » 14 » Новини в Саратській райдержадміністрації
20:29
Новини в Саратській райдержадміністрації

Про роботу фінансового управління Саратської райдержадміністрації.
Указ Президента України від 19.08.2008 року № 725
Про стан призначення та виплати допомоги на дітей одиноким матерям.
З 23 січня по 10 лютого 2012 року у фінансовому
управлінні Саратської районної державної адміністрації проводилась робота з питань

З 23 січня по 10 лютого 2012 року у фінансовому управлінні Саратської районної державної адміністрації проводилась робота з питань:

1)      фінансування згідно заявок головних розпорядників коштів районного бюджету;

2)      надання щоденних інформацій до Головного фінансового управління Одеської обласної державної адміністрації:

-         аналіз виплати заробітної плати;

-         оперативна інформація по Саратському району про стан фінансування заробітної плати працівників бюджетних установ, що фінансуються з місцевих бюджетів;

-         стан фінансування виплати заробітної плати та оплати енергоносіїв у січні 2012 року;

-         оперативна інформація по Саратському району щодо розрахунків за спожиті енергоносії та комунальні послуги установ що фінансуються з місцевих бюджетів

3)      надання оперативної інформації до Головного фінансового управління Одеської обласної державної адміністрації:

-         дані про стан розрахунку по бюджетним установам з місцевого бюджету за споживання енергоносіїв та інші;

4)      25.01.,08.02.2012 року надані інформації про стан фінансування соціальних виплат з місцевих бюджетів;

5)      27.01.,10.02.2012 року надані інформації про заборгованість із заробітної плати перед працівниками закладів та установ бюджетної сфери;  

6)      30.01.2012 року підготовлено та подано на розгляд сесії районної ради проект рішення „Про виконання районного бюджету Саратського району за 2011 рік”

7)      31.01.2012 року підготовлено та надано проект рішення районної ради „Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 29 грудня 2011 року № 144-VІ „Про районний бюджет Саратського району на 2012 рік”

8)      07.02.,08.02.2012 року за графіком та згідно наказу Одеського головного фінансового управління облдержадміінстрації „Про складання річного звіту про виконання місцевих бюджетів області за 2011 рік” фінансове управління Саратської райдержадміністрації надало звіт про виконання зведеного бюджету Саратського району за 2011 рік.

9)      10.02.2012 року на сесії районної ради начальник фінансового управління О.М.Лускало проінформувала щодо виконання районного бюджету Саратського району за 2011 рік та щодо внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 29 грудня 2011 року № 144-VІ „Про районний бюджет Саратського району на 2012 рік”

10)   27.01., 03.02.2012 року проведені економічні навчання.

11)   здійснено особистий прийом громадян згідно графіку прийому.



Відповідно до Указу Президента України від 19.08.2008 року № 725

 Відповідно до Указу Президента України від 19.08.2008 року № 725 «Про невідкладні заходи щодо захисту власників земельних ділянок та земельних часток (паїв)», орендну плату необхідно вносити в розмірі не менше 3 відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
 На виконання вищезазначеного Указу, з керівниками сільськогосподарських підприємств була проведена роз’яснювальна робота з питань підвищення розміру орендної плати. Також до керівників сільськогосподарських підприємств був доведений лист Мінагрополітики щодо порядку застосування вищевказаного Указу.  На ім’я керівників сільськогосподарських підприємств району були надіслані листи, щодо виконання положень зазначеного Указу.
 Згідно укладених договорів оренди землі між власниками земельних часток (паїв) (орендодавці) та сільськогосподарськими підприємствами (орендарі), орендна плата в 2011 році становить 26513,87 тис. грн. Орендна плата встановлена із розрахунку не менше 3,0% від нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
 За оренду земельних паїв, сільськогосподарські підприємства з власниками земельних паїв розрахувались зерном (пшениця, ячмінь, кукурудза, горох, зерносуміш), іншою продукцією (соняшник, олія, цукор, сіно, пшенична крупа, томат – паста), наданням послуг (оранка присадибних ділянок), грошима. 
 За оренду земельних паїв в 2011 році сільськогосподарські підприємства Саратського району видали: 28714 тонн зерна на суму   26091,47 тис. грн., іншої продукції на суму 1394,3 тис. грн., надали послуг на суму 85,0 тис. грн., розрахувались грошима на суму 1445,2 тис. грн.
 Таким чином, сільськогосподарські підприємства Саратського району розрахувались з власниками земельних паїв на загальну суму 29015,97 тис. грн., що становить 109,4% від загального розміру орендної плати передбаченого договорами оренди землі.



Про стан призначення та виплати допомоги на дітей одиноким матерям.

Управління праці та соціального захисту населення, а саме спеціалісти відділу грошових виплат і компенсацій призначають 15 видів допомог, однією з яких є допомога на дітей одиноким матеря (вдовам, вдовцям)
Відповідно до статті 18-1 Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" право на допомогу на дітей мають одинокі матері (які не перебувають у шлюбі), одинокі усиновлювачі, якщо у свідоцтві про народження дитини (рішенні про усиновлення дитини) відсутній запис про батька (матір) або запис про батька (матір) проведено в установленому порядку державним органом реєстрації актів цивільного стану за вказівкою матері (батька, усиновлювача) дитини.
Право на допомогу на дітей одиноким матерям мають вдова та вдівець з дітьми, мати (батько) дітей у разі смерті одного з батьків, шлюб між якими було розірвано до дня смерті, які не одержують на них пенсію в разі втрати годувальника або соціальну пенсію.
Жінка, яка має дітей від особи, з якою вона не перебувала і не перебуває в зареєстрованому шлюбі, але з якою вона веде спільне господарство, разом проживає і виховує дітей, право на одержання допомоги, встановленої на дітей одиноким матерям, не має. При реєстрації цією жінкою шлюбу з особою, яка є батьком її дітей, допомога на дітей, народжених від цієї особи, не призначається.
Допомога на дітей одиноким матерям не призначається у разі перебування дитини на повному державному утриманні.
Якщо дитина, яка перебуває на утриманні в інтернатному закладі за рахунок держави під час літніх канікул перебуває вдома, зазначена допомога призначається за повні місяці перебування дитини вдома на підставі довідки навчального закладу, про те, що дитина в цей час не перебувала на повному державному утриманні.
Допомога на дітей одиноким матерям призначається незалежно від одержання на дітей інших видів допомоги.
Допомога на дітей одиноким матерям, одиноким усиновлювачам (вдовам, вдівцям), матерям (батькам) у разі смерті одного з батьків, шлюб між якими було розірвано до дня смерті, які мають дітей віком до 18 років (якщо діти навчаються за денною формою у вищих навчальних закладах I-IV рівня акредитації до досягнення ними 23 років), надається у розмірі, що дорівнює різниці між 50 відсотками прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку та середньомісячним сукупним доходом сім'ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців, але не менш як 30 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.
Середньомісячний сукупний дохід сім'ї визначається згідно з Методикою обчислення сукупного доходу сім'ї для всіх видів соціальної допомоги на підставі довідки про доходи і декларації про доходи та майновий стан осіб, що звернулися за призначенням усіх видів соціальної допомоги. До складу сім'ї особи, що звертається за призначенням зазначеної допомоги, включаються чоловік (дружина); рідні, усиновлені та підопічні діти віком до 18 років, а також діти віком до 23 років, які навчаються за денною формою у вищих навчальних закладах I-IV рівня акредитації і не мають власних сімей незалежно від місця проживання або реєстрації; неодружені повнолітні діти, які визнані інвалідами з дитинства I та II групи.
До складу сім’ї одинокої матері при призначенні допомоги на дітей не включається співмешканець, з яким у одинокій матері немає спільних дітей, але якщо спільні діти є, то співмешканець включається.
До складу сім’ї одинокої матері при призначенні допомоги на дітей включається чоловік, якщо він  не усиновив її дитину. Якщо чоловіком дитина усиновлена, мати не має права на цю допомогу.
Діти, які перебувають на повному державному утриманні, не включаються до складу сім’ї одинокої матері.
Зазначена допомога призначається на кожну дитину.
Розмір допомоги, яка надається з урахуванням доходів сім'ї, може бути перерахований з місяця  подання отримувачем допомоги заяви до закінчення строку її призначення.
Усиновлювачі подають також копію рішення про усиновлення.
Вдови та вдівці подають копію свідоцтва про смерть одного з подружжя та довідку про те, що вони не одержують на дітей пенсію в разі втрати годувальника або соціальну пенсію.
Якщо одинока мати народила дитину за межами України і не може подати документ, який підтверджує той факт, що вона є одинокою матір'ю, рішення про призначення їй допомоги на дитину приймається органом праці та соціального захисту населення на підставі обстеження матеріально-побутових умов сім'ї і документа про народження дитини легалізованого в установленому порядку, якщо інше не передбачено міжнародними договорами України.
Якщо діти навчаються за денною формою у вищих навчальних закладах I-IV рівня акредитації та професійно-технічних навчальних закладах, виплата допомоги на дітей одиноким матерям продовжується на підставі довідки навчального закладу - до закінчення такими дітьми навчальних закладів, але не довше ніж до досягнення ними 23 років.
Виплата допомоги в розмірі, що перевищує мінімальний, здійснюється протягом шести календарних місяців. Якщо особа, якій призначена допомога, після закінчення зазначеного строку не підтвердила право на призначення допомоги у розмірі, що перевищує мінімальний, допомога виплачується у мінімальному розмірі.
Допомога на дітей одиноким матерям з 01.01.2012 року становить:
- на дітей  віком  до 6 років у мінімальному розмірі  267,90 грн.,  максимальному - 446,50 грн., на дітей віком  від 6  до 18 років у мінімальному розмірі  336,50 грн.,  максимальному – 556,0 грн., на дітей віком  від 18  до 23 років у мінімальному розмірі  321,90 грн.,  максимальному – 536,50 грн
За січень місяць 2012 року допомогу на дітей одиноким матерям отримали 752 заявниці на суму 308,65тис. грн..
За 2011 рік вищезазначений вид допомоги отримали 763 заявниці на суму 3458,70 тис. грн..

Матеріали сайту http://sarata-rda.odessa.gov.ua


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 528 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024