П`ятниця, 26.04.2024, 05:26
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Листопад » 8 » Новини в Саратській райдержадміністрації
00:39
Новини в Саратській райдержадміністрації


1 листопада 2011 року голова районної державної адміністрації Коритний А.С. провів розширену апаратну нараду з керівниками управлінь,  відділів, секторів  районної державної адміністрації та керівниками державних територіальних установ.

         Головний спеціаліст відділу діловодства і контролю апарату районної державної адміністрації Руденко Л.Б. проаналізувала стан виконавської дисципліни та хід виконання актів і доручень Президента України В.Ф.Януковича структурними підрозділами районної державної адміністрації за ІІІ квартал 2011 року.

Про хід виконання комплексних заходів з попередження розповсюдження наркоманії в Саратському районі доповіла Артьомова Л.І., завідувач сектору з питань сім'ї, молоді і спорту райдержадміністрації відділу освіти та у справах сім'ї, молоді і спорту райдержадміністрації, а співдоповідачі Сиротенко В.П., головний лікар комунального закладу «Саратська районна центральна лікарня» та Капраленко В.П., перший заступник начальника Саратського РВ ГУМВС України в Одеській області поінформували про хід виконання комплексних заходів з попередження розповсюдження наркоманії в Саратському районі.

Голови виконкомів Ройлянської сільської ради  Корень В.Ф. та Світлодолинської сільської ради Проданов В.П. звітували доповіли про роботу виконкомів сільської рад щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку сіл Ройлянка та Світлодолинське та з питань роботи зі зверненнями громадян,  відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

Коритний А.С. підвів підсумки наради, звернув увагу на питання:

- боротьби з наркоманією в районі, утримування під контролем пов’язаних з нею подій, сприяння розвитку фізичної культури та спорту в районі;

- сходів громадян в районі в жовтні по формуванню «народного бюджету» на 2012 рік;

- закінчення осінньо-польових робіт в агроформуваннях району та перспективах майбутнього врожаю.

Поза порядку денного  з керівник апарату райдержадміністрації Удовик С.Д. поінформувала про основні заходи, що проводяться у Саратському районі  на тижні  з 31 жовтня по 6 листопада 2011 року.

З обговорених питань наради голова районної державної адміністрації А.С.Коритний надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 446 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024