Субота, 20.04.2024, 12:20
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Вересень » 13 » Новини в Саратській райдержадміністрації
11:35
Новини в Саратській райдержадміністрації


13 вересня 2011 року виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації    Переправка Ю.П. провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь,  відділів, секторів  районної державної адміністрації та керівниками державних територіальних установ.

             Звіт роботи інспекції якості та формування ресурсів сільськогосподарської продукції районної державної адміністрації за 8 місяців 2011 року та виконання завдання по формуванню регіональних ресурсів продовольчого зерна надала Грозова М.А., начальник інспекції – головний державний інспектор якості та формування ресурсів сільськогосподарської продукції  районної державної адміністрації. 

            Про організацію роботи зі зверненнями громадян та ведення діловодства в управлінні праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації поінформувала Голубчик Т.І. начальник управлінні праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації.

Про хід виконання Указу Президента України від 18 грудня 2007 року №1228/2007 «Про додаткові невідкладні заходи щодо створення сприятливих умов життєвості осіб з обмеженими фізичними можливостями» поінформувала Звєрєва Є.Е. головний спеціаліст управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації.

Поза порядку денного  керівник апарату райдержадміністрації С.Д. Удовик поінформувала про:

- основні заходи, що проводяться у Саратському районі  на тижні  з 12 вересня по 18 вересня  2011 року;

- зауваження надані в ході перевірки 7 вересня 2011 року працівниками Одеської обласної державної адміністрації щодо стану виконання актів і доручень Президента України, розпоряджень і доручень голови Одеської обласної державної адміністрації;

- звернула увагу керівників управлінь,  відділів, секторів  районної державної адміністрації на питання щодо наповнення інформацією веб-сайту Саратської районної державної адміністрації.

   З обговорених питань наради    виконуючий обов’язки голови  районної державної адміністрації Ю.П.Переправка надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.


Саратський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

   

Саратським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі Службою у справах дітей 30 серпень 2011 р., з метою здійснення соціально-профілактичної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, які опинились у складних життєвих обставинах  та надання якісних соціальних послуг за місцем їх проживання, було здійснено виїзд в с.Введінка Саратського району. Під час роботи було проінспектовано 5 родин, яким було надано 15 інформаційних, юридичних та психологічних послуг. Одну родину було взято під соціальний супровід.  Крім цього під час виїзду з метою контролю за умовами виховання  та утримання дітей-сиріт, дітей, позбавлених піклування батьків була відвідана прийомна сім’я Чеботаєвих, де на вихованні знаходиться дитина-сирота.

Взагалі, крім Введінки, протягом серпня було здійснено ще  6 виїздів, якими було охоплено 9 сіл району (Ярославка, Розівка, Сергійовка, Зоря, Крива Балка, Над`ярне, Петропавлівка, Михайлівка).Під час виїздів було проінспектовано  19 сімей ,які опинились в складних життєвих обставинах.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 530 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024