П`ятниця, 29.03.2024, 02:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Вересень » 3 » Новини в Саратській райдержадміністрації
13:17
Новини в Саратській райдержадміністрації


30 серпня 2011 року голова районної державної адміністрації       Коритний А.С. провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь,  відділів, секторів  районної державної адміністрації та керівниками державних територіальних установ.

         Проведення районної профілактичної операції «Літо – 2011» доповів Тешку М.О. виконуючий обов’язки начальника служби у справах дітей районної державної адміністрації.

           Про хід виконання Указу Президента України від 12.12.1999 року «Про заходи щодо поліпшення становища багатодітних сімей» поінформувала Артьомова Л.І. завідувач сектору у справах сім’ї , молоді і спорту відділу освіти та у справах сім’ї, молоді і спорту райдержадміністрації.

Про надання пільг на тверде паливо та скраплений газ пільговому контингенту району, про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям в районі поінформувала Голубчик Т. І.  начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації.

Грозова О.М. головний спеціаліст загального відділу апарату районної державної адміністрації довела до відома моніторинг виконавської дисципліни по зверненням громадян за період з 01.08.2011 року по 30.08.2011 року

Поза порядку денного  керівник апарату райдержадміністрації С.Д. Удовик поінформувала про основні заходи, що проводяться у Саратському районі  на тижні  з 5 вересня по 11 вересня  2011 року.

   З обговорених питань наради   голова  районної державної адміністрації А.С.Коритний надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 500 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024