Середа, 24.04.2024, 03:03
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Серпень » 17 » Новини в Саратській райдержадміністрації
11:03
Новини в Саратській райдержадміністрації

16 серпня 2011 року перший заступник голови районної державної адміністрації Переправка Ю.П. провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь,  відділів, секторів  районної державної адміністрації.

        

Про стан справ в галузі тваринництва в Саратському районі станом на 1 серпня 2011 року доповів Талавіра В.Г., начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації.

         Про підсумки роботи з документами та розпорядженнями голови Саратської районної державної адміністрації за І півріччя 2011 року поінформувала Купреішвілі Г.О., начальник загального відділу апарату районної державної адміністрації.

         Про організацію роботи зі зверненнями громадян та ведення діловодства в територіальному центрі соціального обслуговування районної державної адміністрації поінформувала Златова Р.Г., директор територіального центру соціального обслуговування районної державної адміністрації.

Про роботу Саратської районної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос» за підсумками І півріччя 2011 року доповів Комишан Р.В., голова районної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос»

Поза порядку денного  заступник керівника апарату-начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Кімліченко Л.В. поінформувала про основні заходи, що проводяться у Саратському районі  на тижні  з 15 серпня по 21 серпня 2011 року.

Звернула увагу, керівників управлінь,  відділів, секторів  районної державної адміністрації на питання щодо наповнення інформацією веб-сайту Саратської районної державної адміністрації

   З обговорених питань наради  перший заступник голови  районної державної адміністрації Ю.П.Переправка надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 470 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024