П`ятниця, 26.04.2024, 03:18
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Серпень » 12 » Новини в Саратській райдержадміністрації
20:44
Новини в Саратській райдержадміністрації


7 червня 2011 року голова районної державної адміністрації Коритний А.С. провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь,  відділів, секторів  районної державної адміністрації та керівниками державних територіальних установ.

Про виконання Закону України від 19 січня 2006 року №3370-ІV «Про дорожній рух» в Саратському районі та особливості проходження технічного огляду транспортних засобів в поточному році доповів В.А.Беляцький  в.о. начальника відділення ДАЇ по обслуговуванню адміністративної території Саратського району та авто- технічної інспекції при УДАЇ ГУМВС України в Одеської області

Стан виконання Закону України від 16 листопада 2006 року №361-V «Про ветеринарну медицину» та робота забійних пунктів в господарствах різних форм власності і особистого сектору в Саратському районі, згідно Закону України від 23 грудня 1997.року №771-97-ВР «Про безпечність та якість харчових продуктів» охарактеризував начальник управління ветеринарної медицини в Саратському районі М.К.Тешко.

            Третім питанням апаратної наради був  звіт голови виконкому Введенської сільської ради про роботу виконкому сільської ради  щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку с. Введенка та з питань роботи зі зверненнями громадян  відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» доповів голова виконкому Введенської сільської ради Чернишов Ю.І.

            Четвертим питанням апаратної наради був звіт голови виконкому Ярославської сільської ради про роботу виконкому сільської ради щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку с. Ярославка та з питань роботи зі зверненнями громадян відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» голова виконкому Ярославської сільської ради Вирлан Ю.В.

Поза порядку денного  керівник апарату райдержадміністрації С.Д. Удовик поінформувала про основні заходи, щ о проводяться у Саратському районі  на тижні  з 06 червня по 12 червня 2011 року.

   З обговорених питань наради голова районної державної адміністрації А.С.Коритний надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.

 

 

 

Заступник голови районної

державної адміністрації                                          Ю.П.Переправка


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 483 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024