Вівторок, 16.04.2024, 08:48
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Березень » 1 » Новини в Саратській райдержадміністрації
11:43
Новини в Саратській райдержадміністрації
01 березня 2011 року виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації В.Д. Биковський провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів та секторів районної державної адміністрації, а також з керівниками державних територіальних структур. В роботі апаратної наради прийняв участь голова Саратської районної ради В.С. Чемерис. До початку розгляду порядку денного Биковський В.Д. поінформував про участь в апаратній нараді обласної державної адміністрації 28 лютого 2011 року та довів до відома присутніх результати оцінки діяльності Саратського району за 2010 рік.

Згідно порядку денного виконуючий обов’язки начальника відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Бондаренко Михайло Павлович доповів про хід виконання Закону України від 19.05.2009 року №1343 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів з питань соціального захисту багатодітних сімей»

Моніторинг виконавської дисципліни по зверненням громадян за період з 01.02 по 01.03. 2011 року репрезентувала Удовик Світлана Давидівна, керівник апарату райдержадміністрації.

Поза порядку денного керівник апарату райдержадміністрації С.Д. Удовик ознайомила присутніх із заходами, які будуть проводитись у Саратському районі протягом тиждня з 28 лютого по 06 березня 2011 року.

Голова виконкому Саратської селищної ради Петкович В.П. поінформував про підвищення тарифів на електричну енергію з 1 березня 2011 року та встановлення тарифу по 0,18 коп. за кВт.год для населення, яке проживає в багатоквартирних будинках.

З обговорених питань наради виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації В.Д. Биковський надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 445 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024