П`ятниця, 19.04.2024, 10:46
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Грудень » 12 » Новини фізичної культури та спорту
22:32
Новини фізичної культури та спорту


18-19.11.2011 року на базі Роздільнянської ДЮСШ пройшли фінальні обласні змагання з волейболу серед дівчат обласної спартакіади школярів. В фіналі взяли участь: Саратський р-н, Біляївський р-н, Болградський р-н та господарі – Роздільнянський р-н.
Згідно положення ігри проводилисяhttp://world-of-sarata.at.ua/news/0-0-0-0-1 з 3-х партій. Команду нашого району представляли вихованці Новоселівської НВК І-ІІІ ст. – ліцей: Бегу Юлія, Пахнєнко Анна, Георгієва Віка, Точанська Аліна, Пелін Богдана, Палій Аліна, Розлован Марія, Мамалига Олена, Овчинікова Олена, Златова Ліля (Зорянська ЗОШ) та тренер команди Підгірний Валерій Павлович.

     Команда нашого району не дала жодного шансу своїм суперницям розгромив всіх з рахунком 2:0 та посіли І місце в області. Нагородження проводив начальник відділу освіти та директор ДЮСШ Роздільнянського району, вручив кубок, медалі та грамоти нашим дівчатам. Кращим гравцем фінальних обласних змагань  визнано – Бегу Юлія та  кращим нападником - Пахнєнко Анну.

     Сектор у справах сім’ї, молоді і спорту відділу освіти та у справах сім’ї, молоді і спорту вручив спортивні костюми дівчатам для тренувань.

 

     Вітаємо наших переможців та бажаємо їм міцного здоров’я, успіхів в навчанні та високих спортивних досягнень.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 444 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024