П`ятниця, 29.03.2024, 09:08
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Січень » 20 » Новини
12:47
Новини

09.12.2010 року методистом КУ «Саратський РМК з питань освіти» Гребенюк Н. П. проведено районний семінар вчителів біології на базі Плахтіївської ЗОШ № 3 І – ІІІ ступенів (директор Саламаха В.Ф.). Тема «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках біології засобами інноваційних технологій».

В рамках семінару було проведено відкритий урок вчителем вищої категорії Пасницькою О.Д. у 9 – А класі, а також година спілкування у формі тренінгу «Зупинимо СНІД разом», в якому взяли участь учні 11 класу та вчителі біології шкіл району.

Вчителям та учням надано інформаційні матеріали (листівки, буклети, мультимедійні диски) щодо профілактики ВІЛ. Вчителі району обмінялися досвідом з питань використання комп’ютерних технологій на уроках і отримали методичні матеріали на електронних носіях. Учасники семінару мали змогу побачити виступ шкільної агітбригади «Молодь за здоровий спосіб життя».

______________________________________________________________

Для вихователів садових груп ДНЗ району 09.12.2010р. було проведено засідання методичного об’єднання на базі КЗ «Плахтіївський ДНЗ ясла – сад № 1» (завідуюча Тищенко Т.І.) на тему «Креативний розвиток дошкільника напередодні його вступу до школи».

З цього питання керівник РМО Лозова Н.А. надала вихователям цікаві методичні рекомендації для використання в роботі з дітьми. Теоретичні питання були закріплені практичною роботою вихователів.

Вихователі Плахтіївського ДНЗ Келембет К.П., Бардай Т.І., Котелевська Г.Б., Приймаченко Є.О., Саламаха Л.І. і музичний керівник Ляшенко Л.І. провели цікаві заняття з дітьми в ігровій формі «Подорож до чарівного лісу», «В гостях у бабусі», мюзикл – виставу «Пан Коцький» на яких була надана можливість кожній дитині проявити свої здібності.

Обмін досвіду сприяє педагогічному росту вихователя, підвищенню його фахової майстерності.

Сайт Саратской РДА

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 473 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024