Четвер, 25.04.2024, 10:32
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2010 » Грудень » 30 » Новини
20:44
Новини
Музикальна школа

 

             КЗ «Саратська ДМШ»  повідомляє про те, що 27 грудня 2010р. в залі РБК проведено Новорічний святковий концерт учнів та викладачів закладу «Новий рік крокує планетою». В концерті прийняли участь творчі колективи закладу: театральний (молодший та старший) «Арлекін», хореографічний «Любисток», солісти-інструменталісти, учні класу вокалу, естрадного співу. Святковий концерт пройшов яскраво та виразно.

 

директор

КЗ «Саратська ДМШ»                             Л.К.Горшкова


23.12.2010
Семінар

22.12.2010 року спеціалістами відділу праці УПСЗН спільно з спеціалістами управління агропромислового розвитку Саратської районної державної адміністрації був проведений семінар з інженерами по охороні праці та відповідальними особами за охорону праці. В роботі семінару прийняли участь 26 посадових осіб підприємств, установ та організацій району відповідальних за охорону праці.

             На семінарі були розглянуті питання щодо:

          порядок підготовки, оформлення та здачі щорічних звітів по формам № 1-УБ та №7-ТНВ за 2010 рік.

          збір звітності про наявність та готовність сільськогосподарської техніки в господарствах району станом на 01.01.2011 року.

          аналіз виробничого травматизму по підприємствам, установам та організаціям району за 11 місяців 2010 року.

Також був проведений діалог у режимі «Запитання – відповідь» по різноманітним питанням організації роботи з питань охорони праці.

 


23.12.2010
В районній державній адміністрації

 

 

22 грудня 2010 року  голова районної державної адміністрації                  І.В. Сиротюк  провів колегію районної державної адміністрації.

             Згідно порядку денного з доповідями  «Щодо оптимізації закладів охорони здоров’я, культури та освіти» виступили Лускало О.М., начальник фінансового управління райдержадміністрації, Сухарський А.Б., начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації, Ходос В.В., начальник відділу освіти райдержадміністрації, Сиротенко В.П., головний лікар комунального закладу «Саратська районна центральна лікарня»

              Аналіз роботи комунальних підприємств  Саратського району   та   їх перехід на інші способи господарювання представив заступник голови районної державної адміністрації Биковський В.Д.

             Про хід виконання Закону України від 19.05.2009 року № 1343 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів з питань соціального захисту багатодітних сімей» доповіла начальник відділу у справах молоді та спорту Артьомова Л.І.

             Начальник контрольно-ревізійного відділу в Саратському районі Райчева В.Д. поінформувала про стан відшкодування фінансових порушень, виявлених за результатами проведених ревізій контрольно-ревізійним відділом в Саратському районі протягом 2010 року

З обговорених питань члени колегії районної державної адміністрації прийняли відповідні рішення, призначили виконавців та визначили терміни їх виконання.

 


23.12.2010
В районній державній адміністрації

 

 

21 грудня 2010 року голова районної державної адміністрації І.В. Сиротюк провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації та керівниками територіальних установ.

             Згідно порядку денного про стан розрахунків сільськогосподарських підприємств Саратського району за орендовані землі та майнові паї в 2010 році доповів виконуючий обов’язки начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Талавіра В.Г.

             Директор районного центру соціальних служб для сімї та молоді Осика О.Б. звітував про роботу Служби соціальної підтримки сімї за 2010 рік

              Аналіз порядку прийняття рішень виконкомами Кулевчанської, Кривобалківської, Успенівської, Ярославської сільських рад та Саратської селищної ради, прийнятих у 2009 році, у відповідності із законодавством України по виконанню делегованих повноважень органів виконавчої влади представив головний спеціаліст юридичного сектору апарату райдержадміністрації.

             Начальник фінансового управління райдержадміністрації Лускало О.М. доповіла про очікуване виконання доходної частини зведеного бюджету за 2010 рік

З обговорених питань наради голова районної державної адміністрації І.В. Сиротюк надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 521 | Добавил: world-of-sarata | Теги: Саратский район, Сарата | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024