П`ятниця, 19.04.2024, 08:10
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Листопад » 1 » Новий автобус для ДЮСШ
23:39
Новий автобус для ДЮСШ

  
31жовтня 2011 р. у житті Саратської районної дитячо-юнацької спортивної школи сталася значна подія: заклад отримав новий шкільний автобус. Багато років про це мріяли педагоги спортивної школи та спортсмени, які виїжджали на змагання, щоб захистити честь району.
За інформацією сайту відділу освіти, церемонія вручення автобусу відбулася у відділі освіти Саратської РДА. На ній були присутні голова районної державної адміністрації А.С.Коритний, голова Саратської районної ради В.С.Чемерис, працівники відділу освіти на чолі з начальником Ходосом В.В., дирекція та тренери- викладачі Саратської ДЮСШ.
Зі словами привітання виступив голова районної державної адміністрації Коритний А.С., який підкреслив, що районна спортивна школа виховує кращих спортсменів району, які мають
вагомі досягнення на рівні області та України, а також на міжнародному рівні. З метою покращення результативності в роботі закладу, підняття престижу спорту в районі, виховання здорового покоління, керівництво району прийняло рішення шкільний автобус, який придбаний за кошти державного бюджету та переданий Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України нашому району, виділити саме Саратській районній ДЮСШ. Ключі від автобусу А.С.Коритний вручив директору закладу Кобиленко І.І.















ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 594 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024