П`ятниця, 26.04.2024, 15:51
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 28 » Нові технології – нові знання!
14:10
Нові технології – нові знання!

«Використання інноваційних технологій на заняттях гуртків декоративно – прикладного мистецтва»  - такою була тема семінару – практикуму, який відбувся на минулому тижні в КЗ «Саратський районний БДТ».   Адміністрація закладу ознайомила учасників семінару  з підсумками  проведення районного та обласного етапів виставки – конкурсу досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі», організацією і проведенням районного етапу виставок – конкурсів «Космос. Людина. Духовність.», «Український сувенір», «Новорічна композиція».  Методичну скарбничку на тему «Професіоналізм і майстерність керівника гуртка – запорука успішності вихованця» поповнили своїми виступами   керівники гуртків  декоративно – прикладного мистецтва Желєва Ф.І., Яковлєва Ф.І., які нещодавно відвідали обласні семінари. Самими цікавими  і  змістовними  були майстер – класи. Виготовлення рамки для фото в різних техніках «оригамі» від  Парпалак В.В.,  технологія виготовлення сувеніру «Новорічний підсвічник» від  Желєвої Ф.І., ознайомлення з технікою «кінусайга»,  виготовлення картини «Ялинкова  прикраса»  від  Яковлєвої  Г.В.,  зручна  і  практична скринька для зберігання важливих дрібничок для шиття від Бойштян К.С.  

Педагоги  з задоволенням і захопленням працювали, обмінювались досвідом, а усі   зразки робіт,  виготовлені власноруч, повезли додому, щоб поділитись набутим досвідом  з учнями, навчити їх  бути в гармонії  з прекрасним, адже учити творчості можна лише по-творчому, захоплюючись самому і передаючи  це бажання дітям.

А.А. Сердюк, директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 588 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024