Четвер, 28.03.2024, 18:46
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Жовтень » 31 » Нові форми роботи з педагогічними працівниками - запорука підвищення якості освіти учнів
16:23
Нові форми роботи з педагогічними працівниками - запорука підвищення якості освіти учнів

КУ «Саратський РМК з питань освіти» організувала  роботу лабораторій з різних напрямків навчання й виховання учнів з метою надання методичної допомоги педагогічним працівникам в удосконаленні роботи з школярами. Це творчі лабораторії однодумців, які мають на меті осучаснити модель навчально-виховного процесу. Творче кредо  членів лабораторії : «Учитель будує Україну в дитині, в молодому поколінні».  24 жовтня 2017 року відбулися заняття трьох лабораторій, а саме: з питань формування ключових компетентностей та гармонійного розвитку особистості, з питань національно-патріотичного виховання  учнів та з питання організації роботи з обдарованими дітьми. Учасників методичного заходу об’єднує свідома громадянська позиція, високий творчий потенціал, чималий досвід навчально-виховної роботи, і, звичайно, бажання почерпнути нове, узагальнити досвід і виробити рекомендації щодо його удосконалення. Кожен усвідомлює, що сьогодні ми повинні сформувати такі особистісні якості, які допоможуть дитині знайти своє місце у житті, визначитися з колом своїх інтересів та уподобань, розвинути їх, стати активним членом суспільства, компетентною, упевненою у власних силах людиною.

Методисти РМК Караулан М.С., Гребенюк Н.П.  та Пономаренко Н.С., вчитель біології Плахтіївського НВК «ЗОШ№ 2 І-ІІІ ступенів – гімназія і Деніченко С. М., вчитель географії Кривобалківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які презентували свої наробки, ідеї теоретично обґрунтували та експериментально довели необхідність функціонування такої форми роботи, як заняття в лабораторіях.

 

Караулан М.С., завідувач КУ «Саратський РМК з питань освіти»        


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 437 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024