Вівторок, 16.04.2024, 23:00
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Вересень » 6 » Нова українська школа стартувала в Зорянському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів -ліцей»
13:19
Нова українська школа стартувала в Зорянському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів -ліцей»

Кожного року, у перший вересневий ранок подвір’я загальноосвітніх шкіл України наповнюються веселими, дзвінкими голосами школярів – приходить свято першого дзвоника – День знань.

1 вересня  в Зорянському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей»  традиційно розпочався святом знань.  З Днем знань привітала усіх присутніх директор навчального закладу Буюклі Т.І. 
З нагоди шкільного свята голова районної адміністрації  Антон Лобан  щиро привітав з початком нового навчального року педагогічний та учнівський колек
тиви  школи.  

Очільник району звернув увагу присутніх на те, що в Україні стартує реформа «Нова українська школа». Всі першокласники, які пішли до школи цьогоріч, навчатимуться 12 років. Також вони почнуть навчатися за новим державним стандартом початкової загальної освіти. Він орієнтований на здобуття компетентностей, а не лише знань.

«1 вересня  цього року є історичним днем для Зорянської школи, – зауважив Антон Лобан. Керівництво району разом с СПК «Дружба» та сільською радою півроку працювали над тим, щоб наші першокласники  прийшли в Нову українську школу, з новими партами, інноваційними технологіями, щоб для них школа почалась дійсно зі всього нового».   Також він привітав випускників та побажав гарно підготуватися до ЗНО. Не обійшлось без подарунків. Четверо першачків получили у подарунок рюкзаки з усім необхідним для школи.

Привітання та найкращі побажання прозвучали від голови СПК «Дружба» Г. Г. Чиклікчи, сільського голови В.Д. Райчевої.  На успішне навчання дітей поблагословив  настоятель Свято-Троцького храму Микола Костов.

Цього дня на святі у школі  лунали українські пісні, діти розповідали вірші.

Не обійшлося свято і без виступів першокласників, які читаючи вірші, пообіцяли, що вони старатимуться сумлінно вчитися.

Під час урочистої лінійки директор школи Тетяна Буюклі  у вітальному слові зазначила, що першокласники 2018 року дають старт “Новій українській школі”. А майбутнім випускникам побажала успішного та гарного навчального року на порозі дорослого та самостійного життя”. Також директор закладу виловила вдячність керівникам району, сільської ради та СПК «Дружба»  за сприяння у підготовці до нового навчального року. За виділені кошти у цьому році були придбані нові парти, проведено ремонти приміщень, закуплено нову комп’ютерну техніку та дидактичні матеріали.

Чи не найхвилюючишим моментом заходу став традиційний перший дзвінок, який дзвінко видзвонював у руках першокласниці. Згодом школярі у супроводі класних керівників вирушили на перший урок.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 514 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024