П`ятниця, 29.03.2024, 00:22
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Травень » 11 » Ніхто – не забутий, ніщо – не забуто!
10:16
Ніхто – не забутий, ніщо – не забуто!


9 Травня, 10.00 після традиційного покладання квітів на Кургані Слави, біля меморіалу воїну-визволителю в смт.Сарата зібралась велика кількість людей – керівників району, представників райдержадміністрації, райради та селищної ради, політичних партій, громадських організацій, жителів райцентру та району.
 На святковому заході з словоми привітання зі святом Великої Перемоги, пам’яті і вдячності тим, хто високою ціною завоював для нас мир та свободу, звернулися голова районної державної адміністрації Коритний А.С., голова районної ради Чемерис В.С., голова селищної ради Негодяєв А.Л., голова  районної організації ветеранів Сапунов І.Ф., Саратсько-Татарбунарський військовий комісар Червицький М.М.
Після мітингу, присвяченому 67-річниці Перемоги у
Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, відбулося покладання квітів. Велика кількість мешканців району вшанувала пам'ять  героїв-визволителів.

 По закінченню урочистих заходів з нагоди 67-ї річниці Перемоги у  Великій Вітчизняній війні керівництвом району було здійснено виїзд в населенні пункти до ветеранів, безпосередніх учасників бойових дій у роки Великої Вітчизняної війни, які за станом здоров’я не змогли прийняти участь в урочистих заходах.

Сайт Саратской РДА


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 506 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024