Четвер, 02.05.2024, 01:05
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Лютий » 22 » Небесна сотня з нами назавжди
10:46
Небесна сотня з нами назавжди

Майдан. Мабуть, нині це слово знають у всіх країнах світу. В Києві, на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутський страшною ціною – ціною життя вибороли українці право бути народом. Своє життя вони поклали  за честь, за волю, за країну, в якій не страшно жити  і народжувати дітей. Їх було  більш сотні загиблих.  Небесна сотня. Страшна ціна.

Історичну годину «За Україну, за її волю», присвячену  вшануванню відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали життя під час трагічних  подій  18-21 лютого  2014 року, коли  влада застосувала  проти мирних громадян зброю,  бібліотекар Саратської районної бібліотеки Г.М.Маковецька провела  з учнями 8 класу  Саратського НВК «Саратська ЗОШ- І-ІІІ ступенів-гімназія». Особливо емоційною була частина бесіди,  коли згадувалось про  перші  жертви Майдану – Сергія Нігояна, Михайла Жизневського, Романа Сеника. Під час заходу  прозвучали вірші М Степаненко «Українська революція» та О.Тяжкун «Скорбота». Під час  заходу  бібліотекар  згадала і про буремний Схід і про загиблих на неоголошеній жорстокій війні і  закликала всіх присутніх в залі молитись за Україну і завжди пам’ятати про Героїв Небесної  сотні,  якими українська земля пожертвувала за право бути вільною. Завершився захід віршем «Молюся за тебе моя Україно!»

На знак вшанування громадянської мужності учасників подій Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження в державі демократичних цінностей та у зв'язку з відзначенням у 2017 році Дня Гідності та Свободи  в бібліотеці було запалено свічку пам’яті. Бібліотекар К.Рогозіна розповіла  присутнім про Героїв  Небесної Сотні, які заради свободи та кращого майбутнього свого народу поклали на вівтар найдорожче, що у них було - життя, залишивши у скорботі не лише рідних і близьких, а й всю Україну.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 397 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024