Четвер, 18.04.2024, 20:05
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 30 » «Назустріч мрії»
18:29
«Назустріч мрії»

Ось і промайнув ще один навчальний рік і ми знову 24 травня радісно вітали учнів Саратського району  на фестивалі обдарованої і талановитої молоді  «Назустріч мрії» в Саратському районному БК. Було підведено підсумки праці, яка принесла плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості.  Відзначено учнів, які показали високий рівень знань,  захищали честь району та стали переможцями й призерами районних, обласних, Всеукраїнських  інтелектуальних,    творчих та спортивних конкурсів і змагань, олімпіад з базових дисциплін, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, тощо.

   З результатами  роботи за начальний  рік  ознайомив  учасників фестивалю Валентин Валентинович Ходос, начальник відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Саратської райдержадміністрації. Валентин Валентинович підкреслив, що учні  нашого району творчі,  активні, обдаровані, і такими вони стають завдяки своїм наставникам – вчителям, керівникам гуртків.

   За підсумками конкурсу  - 6 учням вручено  сертифікати на отримання стипендії голови Саратської районної державної адміністрації, 37 – премії, 86 – путівки до табору «Сонячний».  Скільки радості було в сяючих дитячих очах, а гордості  за своїх дітей у батьків і вчителів!

    З перемогою  номінантів вітали Переправка Ю.П., виконуючий обов’язки голови Саратської районної державної адміністрації, Небога О. І., заступник голови Саратської районної ради, Мунтян А. І.  голова комісії з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді Саратської районної ради. Свої музичні вітання дарували присутнім переможці районного та обласного етапів фестивалю конкурсу «Вернісаж  творчості – 2017».

   Фестиваль юних обдарувань завершився. А робота щодо навчання і виховання наших дітей триває. Народжуються нові ідеї, складаються нові плани, окреслюються обриси цікавого майбутнього, що обов'язково реалізуються своїм священним обов'язком послужити для добра, щастя і процвітання нашої держави. Сподіваємося, що традиційне свято «Назустріч мрії»  збере усіх зову у   такому дружньому, творчому  колі  і  наступного року.

Сердюк  А.А.,

директор КЗ «Саратський районний БДТ

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 365 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024