П`ятниця, 19.04.2024, 01:33
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Березень » 28 » Науково-практична конференція «Добровільне об’єднання територіальних громад в умовах поліетнічності та багатомовності»
09:20
Науково-практична конференція «Добровільне об’єднання територіальних громад в умовах поліетнічності та багатомовності»

27 березня поточного року делегація Саратського району на чолі з заступником голови районної ради О.І. Небогою, прийняла участь у Науково-практичній конференції «Добровільне об’єднання територіальних громад в умовах поліетнічності та багатомовності» у м. Одеса. У конференції прийняли участь народний депутат України А.І. Кіссе, народний депутат України ІІІ, VI, VII скликань, екс-голова Одеської облдержадміністрації С.Р. Гринивецький, вчені, представники Одеської обласної ради та облдержадміністрації, сільські голови південний районів Одеської області.
Метою конференції було
обговорення завдань, пов’язаних з реалізацією Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні (затверджена розпорядженням Кабінету Міністрів України від 01.04.2015 №333-р), законів України “Про добровільне об’єднання територіальних громад” від 05.02.2015 №157-VIII та “Про співробітництво територіальних громад” 17.07.2014 №1508-VIІ, Методики формування спроможних територіальних громад (затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 08.04.2015 №214) в умовах багатоетнічності. 
У рамках конференції були обговорені проблеми адміністративних перетворень в умовах поліетнічності, а також висвітлено результати реалізації проекту «Об’єднання територіальних громад в умовах поліетнічності на території Півдня Одеської області», що фінансується Міжнародним Фондом “Відродження”. Метою проекту “Об’єднання територіальних громад в умовах поліетнічності на території Півдня Одеської області”, що здійснюється громадською організацією“ Асоціація дослідників державного управління” за підтримки Програми “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”, є формування засад стійкого розвитку поліетнічних об’єднаних територіальних громад Південних районів Одеської області.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 400 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024