П`ятниця, 29.03.2024, 14:17
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 19 » Наші діти – справжні патріоти!
16:46
Наші діти – справжні патріоти!

Виховання у молодого покоління почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції нині визнані проблемами загальнодержавного масштабу. Патріотичне виховання дітей та учнівської молоді – це комплексна, системна і цілеспрямована діяльність органів державної влади, громадських організацій, сім’ї, школи, позашкільних навчальних закладів,  інших соціальних інститутів. Саме з цією метою організовується і проводиться Всеукраїнська дитячо - юнацька військово – патріотична гра «Сокіл» («Джура»). З метою якісного і організованого проведення цієї гри КЗ «Саратський районний БДТ» ще на початку нового навчального року у  вересні місяці розпочав роботу по підготовці гри. Протягом навчального року було проведено ряд семінарів, на яких вивчалися умови, конкурси, правила, етапи проведення гри, проаналізовано гру минулого навчального року, її чітку організацію, активність і зацікавленість  дітей,  отримання позитиву від спілкування один з одним, збереження національного духу.  Завдяки чіткій  роботі  суддівської колегії,  керівників і виховників роїв, підтримки управління освіти, сім’ї, молоді та спорту,  адміністрацій закладів освіти, які брали участь у грі, щирої гостинності директора КЗ «ДОЗ Сонячний»  гра відбулася на досить високому  рівні і наші діти отримали необхідні знання, позитивні емоції  і масу задоволення.

   Всього у грі взяли участь 8 роїв закладів освіти району: Долинська ЗОШ І – ІІІ ст., Старосільська ЗОШ І – ІІІ ст., Ройлянська ЗОШ І – ІІІ ст., Надєждинська ЗОШ І – ІІІ ст., Успенівська ЗОШ І – ІІІ ст., Введенський НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ (дитячий садок), Новоселівський НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ліцей», Плахтіївський НВК «ЗОШ № 2 І – ІІІ ст. – гімназія».

    Відкриття гри відбулося  12.05.2017р. на  оздоровчому комплексі КЗ «Саратська районна ДЮСШ». На урочистій  частині були присутні  почесні гості з Саратської районної державної адміністрації, Саратської районної ради, Саратської селищної ради, управління освіти, сім’ї, молоді та спорту, відділу культури, відділу поліції, військової частини, спілки ветеранів, громадської організації «Пульс громади». 

    Першим конкурсом гри  був «Впоряд» (стройова підготовка), який складався з творчого та обов’язкового завдання, де оцінювались  зовнішній вигляд, однострій, організованість та якість виконання впорядових наказів,  виконання маршової патріотичної пісні. Друга частина гри відповідно плану відбулася в  таборі «Сонячний», де на учасників гри чекали затишні кімнати, прогулянка до моря, цікаві конкурси, змагання,  смачна вечеря воєнної польової кухні.  Діти з задоволенням змагалися в «Військово – спортивній смузі перешкод», історичному конкурсі «Відун», краєзнавчому квесті, змаганнях з надання першої долікарської допомоги та елементи рятувальних робіт «Рятівник»,  творчо – мистецькому конкурсі «Ватра». Під шалені оплески діти та дорослі зустрічали народний чоловічий ансамбль української народної пісні «Чумацький шлях». Закінчився вечір дружнім колом, яке об’єднав український рушник біля яскравого вогника дружби. Відповідно до умов гри, рої  по черзі несли нічну варту, охороняючи прапори та нічний спокій, використовуючи позивні.

    Другий день розпочався з ранкової руханки, порядкування в таборах роїв, смачного сніданку та збірки «Вранішнє коло», на якій було оголошено план дня: «Туристсько – спортивна смуга перешкод», стрільба з пневматичної гвинтівки, конкурс плакатів, «Теренова гра», перетягування линви, звіти про виконання завдань «Добре діло». На урочистому закритті було підведено підсумки гри «Сокіл» («Джура»). За результатами усіх конкурсів і змагань І місце посів рій «Сіроманці»  Долинської ЗОШ І – ІІІ ст., ІІ  -  рій  «Тамурські соколи» Введенського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ (дитячий садок), ІІІ – рій  «Ройляни» Ройлянської ЗОШ І – ІІІ ст.  Команди отримали цінні подарунки -  пневматичні гвинтівки. Всі інші рої нагороджені грамотами за перемогу в окремих видах змагань. Директор табору «Сонячний» Комісаренко Д.Т.   привітав учасників з завершенням гри, побажав усім міцного козацького здоров’я, а рою – переможцю гідно представити район на ІІ обласному етапі гри, яка відбудеться у червні. 

   Відчуття патріотизму, наполеглива боротьба у змаганнях, хороший настрій, сила, відвага, спритність, бадьорість духу,  спілкування дітей і дорослих – все це залишило назавжди у учасників гри чудові враження від спільної, якісно виконаної  роботи.

Сердюк А.А., директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 499 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 world-of-sarata • 16:53, 19.05.2017
Короче готовимся к войне, судя по масштабам и вниманию к сему мероприятию
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024