П`ятниця, 26.04.2024, 17:18
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Листопад » 10 » Народний ансамбль болгарської пісні "Янка" відзначив 25-річний ювілей
15:00
Народний ансамбль болгарської пісні "Янка" відзначив 25-річний ювілей

5 листопада в Зорянському будинку культури вшановували з 25-річним ювілеєм народний ансамбль болгарської пісні ансамбль «Янка». Ювіляри приймали вітання і добрі побажання від своїх сусідів: колективу «Сузір'я» та «Чумацький шлях» Михайлівського будинку культури, жіночого музичного колективу Сергіївського будинку культури, а також ансамблю «Веселка» з Білгород-Дністровського.

Звучали теплі слова подяки на адресу ветеранів колективу.  Згадували про заслуги колективу. На концерті, що відбувся у липні 2009 року в  Києві, високу нагороду держави - Орден «За заслуги» ІІІ ступеня - Президент України Віктор Ющенко вручив Надії Златовій, солістці народного ансамблю болгарської пісні «Янка», за багаторічну творчу діяльність. А, у 2001 році народний ансамбль болгарської пісні «Янка» був удостоєний звання народний.

Згадували курйозні моменти, великі сцени, на яких доводилося виступати - сцени Одеського Оперного театру, Київського «Національного палацу мистецтв« Україна».  Численні поїздки на фестивалі, які проходили як в Україні, так і  за кордоном. Поїздки в Болгарію за ці роки стали для колективу вже буденними.

Привітали колектив голова Зорянської сільської ради Райчева В.Д. та керівник базового господарства Г. Г. Чиклікчи.

Ротар Володимир Валерійович, заступник голови Саратської РДА,  від імені голови райдержадміністрації Лева М. О., голови Саратської районної ради Райнова Б. І. та від себе особисто привітав колектив з ювілейною датою, побажав творчих успіхів, натхнення, блискучих виступів, доброго здоров'я, благополуччя і достатку, щастя, миру і добра. Привітала народний колектив  з ювілеєм і начальник  відділу культури райдержадміністрації Колісник Н.А.

На святковому заході звучали пісні, танцювальні колективи радували глядачів, і звичайно ж ювілярів, запальними народними танцями, юні таланти, які вперше вийшли на сцену, дарували присутнім ліричні пісні.

Відлунали фанфари, святкові промови, але на цьому колектив народного ансамблю болгарської пісні «Янка» не ставить крапку, а ставить три крапки…  Адже попереду ще так багато прекрасних днів і вражень, і стільки ще поки не підкорених сцен.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 643 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024