Субота, 20.04.2024, 15:34
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Травень » 17 » Нарада з питань забезпечення санепідблагополуччя населення Саратського району під час оздоровчого сезону 2016 року
19:40
Нарада з питань забезпечення санепідблагополуччя населення Саратського району під час оздоровчого сезону 2016 року

17 травня  2016 року  заступник голови райдержадміністрації  Ротар В.В., та заступник голови  районної ради Небога О.І.  провели нараду з селищним та сільськими головами та керівниками комунальних господарств місцевих рад щодо  забезпечення санепідблагополуччя населення Саратського району в оздоровчий сезон 2016 року.

В ході  наради начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ходос В.В.  доповів про стан підготовки дитячих  закладів району до оздоровчого сезону. Зокрема, Валентин Валентинович поінформував  присутніх про   підготовку, порядок та умови оздоровлення дітей на базі   КЗ  «ДОЦ«Сонячний», яке проходитиме у 6 змін, тривалістю по 14 днів.  Вартість путівки  складає 2800 грн. Начальник відділу освіти РДА  відзначив,  що цього року  на  відпочинок  пільгових категорій дітей Саратського району з районного бюджету виділено   500 тис. грн., на які можливо оздоровити 178 дітей.  Ходос В.В. закликав керівників органів місцевого самоврядування долучитися до формування  відповідних списків, надаючи першочергову увагу дітям–сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям з кризових та малозабезпечених сімей. Передбачено також і організація відпочинку для обдарованих дітей.    На даний час  в  «Сонячному» забезпечено дотримання всіх санітарних норм, вирішуються питання щодо  забезпечення щодобового постачання гарячої води. 

Також  Ходос В.В. поінформував про зміни у режимі літнього розпорядку дня у дошкільних закладах – там припиняється навчальний процес,  натомість   посилюються  заходи щодо виховання, оздоровлення та вітамінізації дітей, у в’язку з цим вартість харчування  в дошкільних закладах  має бути збільшена на 10%.

Про санепідситуацію в Саратському районі та заходи по забезпеченню санепідблагополуччя населення в оздоровчий сезон 2016 року доповіла лікар загальної гігієни  відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в місті Одеса Доскоч   Т.В.  Тетяна Вікторівна  поінформувала про повноваження зазначеного відділу, який був нещодавно створений  на базі реформованих  санепідемслужби та служби ветеринарної медицини та зупинилась на проблемних питаннях  забезпечення якості питної води, стану місцевих водогонів, відсутності очисних споруд у районі та стану місцевих сміттєзвалищ.

В ході наради про стан водопосточання та санітарної очистки в населених пунктах району поінформували голови місцевих рад та  керівники комунальних господарств району, які поділись своїми проблемами та досвідом їх вирішення.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 777 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 4
avatar
4 pentaxim • 23:09, 18.05.2016
Работал я в той организации (ее уже нет), в которую такой ответ Ходоса пришел
avatar
0
3 world-of-sarata • 17:02, 18.05.2016
Откуда такая информация?
avatar
2 pentaxim • 16:55, 18.05.2016
Ага. В этом году на оздоровление на базе ЗОШ деньги не выделялись - по информации Ходоса В.В. имеются средства только на оздоровление 5-и !!!!! детей.... Все очень печально....
avatar
0
1 world-of-sarata • 19:48, 17.05.2016
Какие у них лица. Поминки чтоль?
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024