Понеділок, 20.05.2024, 06:37
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Лютий » 28 » Нарада з питань готовності сільськогосподарських підприємств Саратського району до проведення комплексу весняно-польових робіт 2016 р.
19:09
Нарада з питань готовності сільськогосподарських підприємств Саратського району до проведення комплексу весняно-польових робіт 2016 р.

В Саратській районній державній адміністрації відбулася нарада на тему: «Готовність сільськогосподарських підприємств Саратського району  до проведення комплексу весняно – польових робіт  2016  року та питань, пов'язаних з оподаткуванням».

В семінарі прийняли участь керівники та головні бухгалтери базових сільськогосподарських підприємств району та представники районних служб. 

З детальним аналізом щодо готовності сільгосппідприємств району до проведення комплексу весняно – польових робіт виступив начальник управління агропромислового розвитку Саратської районної державної адміністрації Талавіра В. Г.

З доповіддю про хід проведення перевірок насіння для посіву ярих культур виступила Чиклікчи Г. О. - головний спеціаліст відділу сертифікації та сортової іденфікації державної інспекції сільського господарства в Одеській області.

Державний  фітосанітарний інспектор в Одеській області - Йожиця Т. В. в своєму виступі пояснила необхідність навчання  осіб, робота   яких  пов’язана  з пестицидами та агрохімікатами.

Чеботарь А. Д.   головний   державний   податковий інспектор відділу оподаткування  юридичних  осіб доповіла про оподаткування сільськогосподарських  підприємств в частині ПДВ.

Про  зміни законодавства в  аграрній   сфері  проінформував  Матвійчук С.Ю.  – директор    ТОВ  «Юридично-консалтингова   Фірма  «ОБЛАСНИЙ АГРАРНИЙ ЦЕНТР».

 

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 413 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024