Четвер, 25.04.2024, 01:09
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 12 » Нарада щодо попередження крадіжок ядохімікатів в Саратському район
11:34
Нарада щодо попередження крадіжок ядохімікатів в Саратському район

7 квітня 2016 року в залі засідань Саратської райдержадміністрації начальник Саратського відділення поліції Білгород-Дністровського відділу поліції ГУНП в Одеській області підполковник поліції Перебийносюк Р.М.   за участю начальника управління агропромислового розвитку РДА Талавіри  В.Г. провели нараду з головами фермерських та керівниками сільськогосподарських підприємств щодо питань протидії крадіжкам  ядохімікатів, добрив та насіннєвого матеріалу  в районі.

    Очільник Саратського відділення поліції поінформував про випадки крадіжок ядохімікатів, що були скоєні в Саратському  районі та інших районах Одеської області в березні поточного року.  На прохання голів фермерських та керівників та сільськогосподарських підприємств Перебийносюк Р.М. доповів  про стан справ в цьому напрямку діяльності органів поліції та про стан злочинності на території Саратського району. Руслан Миколайович  запропонував присутнім на зустрічі спільно обговорити питання про крадіжки ядохімікатів та  виробити спільну стратегію щодо їх запобігання. Також начальник Саратського відділення поліції звернувся до присутніх з проханням посилити охорону на територіях, де зберігаються ядохімікати, за можливістю запропонував встановити камери відеоспостереження та виявляти пильність та уважність; при наявності будь-якої інформації стосовно крадіжок або підозрілих осіб відразу ж звертатися до чергової частини Саратського відділення поліції та до нього особисто.

 Саратське відділення поліції Білгород-Дністровського відділу поліції ГУНП

 

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 594 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024