П`ятниця, 03.05.2024, 21:00
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Березень » 16 » Нарада щодо наповнення місцевих бюджетів
16:50
Нарада щодо наповнення місцевих бюджетів

   14 березня 2016 року голова райдержадміністрації Лев М.О. та голова районної ради Райнов Б.І. за участю першого заступника голови райдержадміністрації Пераправки Ю.П. та працівників Саратської МДПІ провели нараду з сільськими головами, секретарями та керівниками виконкомів сільських рад з питань встановлення ставок земельного податку та орендної плати на землю, а також сплати екологічного податку. Особливу увагу було приділено роз’ясненню питань щодо змін в частині плати за землю та індексацію нормативної грошової оцінки.
   Фахівці-податківці
  відзначили, що плата за землю є одним із головних джерел наповнення місцевих бюджетів та звернули увагу на необхідність та своєчасність ухвалення місцевими рад рішень щодо встановлення ставок орендної плати та податку на землю для фізичних та юридичних осіб.

   Під час наради також порушено питання щодо можливості інформатизації сільських бібліотек. Керівники району доручили очільникам сільських рад детально вивчити технічні можливості забезпечення доступу бібліотек до інтернету в кожному з населеному пункті району.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 507 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024