П`ятниця, 26.04.2024, 07:06
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 21 » Нарада працівників клубних закладів району
11:55
Нарада працівників клубних закладів району

19 квітня в районному будинку культури відбулася нарада працівників клубних закладів району. На нараді були також присутні керівники центральної районної бібліотеки та дитячої музичної школи.

На початку наради голова Саратської районної державної адміністрації М.О. Лев представив присутнім новопризначеного начальника відділу культури райдержадміністрації Н.А. Колісник, висловив надію на плідну співпрацю в питаннях розвитку культурної галузі району. М.О. Лев запросив працівників культури звертатись  до нього з  нагальними проблемами, запевнив у своїй підтримці з їх вирішення, відповів на численні запитання учасників наради.

У свою чергу Н.А. Колісник подякувала М.О. Лева за надану їй честь очолити сферу культури району і  запевнила, що, спираючись на допомогу органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, працівників культури,  докладе всіх зусиль для забезпечення гідного розвитку культури в районі, висловила своє бачення вирішення питань діяльності закладів культури для забезпечення культурних та духовних потреб населення району. Також повідомила про виділення коштів з бюджету на проведення ремонтних робіт в закладах культури, придбання технічних засобів та апаратури.

Методист районного будинку культури І.М. Коваль детально проаналізував стан ведення звітності діяльності клубних закладів, нагадав про надання графіків роботи СБК та СК, народних колективів та гуртків художньої самодіяльності на весняно-літній період 2016 року. Також ознайомив учасників наради із листом управління культури, національностей, релігій та охорони культурної  спадщини Одеської обласної державної адміністрації щодо розробки плану заходів на 2017-2021 роки з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років та вшанування пам’яті її учасників, як передбачено Указом Президента України від 22 січня 2016 року №17/2016 «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років». Цим же указом 2017 рік проголошено Роком Української революції 1917-1921 років.

Директор КЗ «Саратський РБК» Т.В. Баюш ознайомила учасників наради із наказами управління культури, національностей, релігій та охорони культурної  спадщини Одеської обласної державної адміністрації щодо проведення фестивалів та конкурсів обласного та Всеукраїнського рівнів. Відповідно до наказу управління культури Саратський районний будинок культури, центральна районна бібліотека та Саратський районний історико-краєзнавчий музей зайняли ІІ місце в обласному огляді-конкурсі «Спільна просвітницька і популяризаторська діяльність бібліотек, клубних закладів і музеїв області, як шлях патріотичного виховання» в номінації «Виховання національної ідентичності, ушанування мужності та героїзму створювачів і захисників української державності» і нагороджені Дипломом. Дипломами відзначені також:

- бібліотека-філія і будинок культури с. Міняйлівка, сільський клуб с. Фуратівка;

- бібліотека-філія і сільський клуб с. Молодове;

- бібліотека-філія і сільський клуб с. Над’ярне;

- бібліотека-філія, будинок культури і краєзнавчий музей с. Новоселівка;

- бібліотечна філія і будинок культури с. Михайлівка.

Також озвучила перелік заходів до кінця квітня та на травень поточного року: проведення інформаційно-просвітницьких та культурно-мистецьких заходів до 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи, Дня пам’яти та примирення і 71-ї річниці Перемоги  над нацизмом у Європі; забезпечення музичного супроводження сільськогосподарської виставки-ярмарку в смт. Сарата та проведення фестивалю військово-патріотичної пісні. Т.В. Баюш торкнулась питання завершення опалювального сезону в клубних закладах  та планування на наступний опалювальний період, нагадала про підготовку відповідних документів на присвоєння звання «народний» творчим колективам.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 445 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024